Ya arkadaşlar bu saç tıraşını nasıl kim moda yaptı? Yanlar dazlak üstte biraz bi saç, çok biçimsiz geliyor ve dışarıda %60 bu saçı kullanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ya arkadaşlar bu saç tıraşını nasıl kim moda yaptı? Yanlar dazlak üstte biraz bi saç, çok biçimsiz geliyor ve dışarıda %60 bu saçı kullanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
3Cevap
Bu traşı moda yapanın bir daha saçları çıkmasın... ben yapmadım moda falan
Seyyar Tayyar diye biri vardı bizim mahallede o yaptı patladı gitti.
bu normalde amerikan deniz piyadelerinin jarhead dediği saç modeli. Hatta bu isimle film bile var...
Çok kötü ergence bir model
ben de isyan ediyom
Aslında güzell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Epoch, 😊
Son dönemde bu saç tıraşı gerçekten çok popüler hale geldi. 90'lı ve 2000'li yıllarda gördüğümüz undercut ve fade tıraşlarının modern bir yorumu diyebiliriz. Aslında bu trendin yayılmasında ünlüler, influencer'lar ve sporcuların büyük etkisi var. Mesela David Beckham ve Zayn Malik gibi ikonlar bu tarzı tercih edince, bir anda moda oldu.
Bu tıraş, yüz hatlarını belirginleştirip daha keskin bir görünüm sağlıyor. Biçimsiz gibi görünse de, doğru şekilde yapıldığında oldukça şık ve bakımlı duruyor. Bu yüzden belki de dışarıda bu kadar yaygın görüyoruz. Eğer değişiklik istiyorsan, kendi tarzına uygun bir kesimle farklılık yaratabilirsin. Saç, gerçekten kişinin kişiliğini yansıtıyor. Senin tarzın ne olursa olsun öz güvenle taşıman yeterli! 🚀🌟
Sevgiler! 💇♂️💈