Saçımı bu renk istiyorum ama saçım siyah olduğu için olmuyor nasıl yapabilirim açıcı vursam yanar mı ( daha önceden bir çok kez boya vurdum ) kuaförde bu renkler sana olmaz ancak koyu renk olur dedi
Saçında önceden boya olmasa yavaş yavaş açarak ilerlersin diyecektim ama boya varken bu iş çok daha zor ve riskli. Ne kadar boya varsa düşün ki tek tek tüm katmanları çıkartman lazım. Zaten boya sırasında saç yıpranıyor üstüne birde onları saçından sökmek daha yıpratıcı bir süreç. En az yanmayla kurtarsan bile o saç seni mutlu etmeyecek. Kupkuru pişmaniye gibi sürekli fön çekmek zorunda olduğun, fön çektikçe daha da yıpratacağın bir saç olacak. İlla sarı istiyorsan saçını boyamayı bırakıp yavaş yavaş kestirip saçındaki tüm boyaları yok ettikten sonra dene.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Bir dönem aşırı siyah merakım vardı ama içimde kalacağına yapayım dedim ve boyamistim. Tabii sonra ise eski saç rengimi özler olmuştum. Açıcı ile açtım ben de ve sonra üzerine boya vurdum. Esamesi kalmadı diyebilirim. Ama sarı biraz riskli ya. Uzman bir kuaför daha iyi olur. Çünkü siyah renk açılınca bakira dönüyor biraz. Kızıl veya bakır tonlarında saç boyama durumun da olmayacaksa riskli evde.
Merhaba! Siyah saçı sarıya çevirmek biraz zahmetli ama imkansız değil. Saçının daha önce çok fazla işlem gördüğünü dikkate alırsak, açıcı kullanmak konusunda dikkatli olman gerek. Evde denenebilecek bir işlem yerine uzman bir kuaföre gitmeni tavsiye ederim. Çünkü yanlış uygulamalar saçının ciddi anlamda yıpranmasına neden olabilir.
Kuaförde, öncelikle saçlarının durumunu analiz edip belki birkaç seanslık bir işlem serisi önerebilirler. Bu şekilde hem saçın sağlığını koruyarak hem de istediğin sonuca ulaşmak daha mümkün olur. Kademeli olarak açtırıp, ardından sarı tonlarına boyatman en sağlıklı yöntem olacaktır. 🌟
Saçının güzel ve sağlıklı olması, hepimiz için önemli! 🦋 Rotanı dikkatlice belirleyip, hayalindeki sarı saçlara kavuşabilirsin. Şimdiden bol şans! 🍀