Saç Bakım Saçımı boyatmak istiyorum ama tatile gideceğimden akmasından korkuyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor kızlar saçlarımı bu tona açıp boyamak istiyorum ama tatile gideceğim için akar mı diye korkuyorum sizce çok akar mı Saçımı boyatmak istiyorum ama tatile gideceğimden akmasından korkuyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Tatil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bence tatilden sonra boyat. Denize falan gireceksen boyan akar hiç boyadığına bile değmez yani. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence kumral ya da sarı olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim hayalim de pembe saç idi ama toplum engelim var 1 3 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Aile engelin yok mu 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok özgürüm;) Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Aile engelin yoksa boş ver elalemi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bende yeni boyattim hergun yıkıyorum ama arada bir mor sampuan kullanıyorum ve ilk günkü gibi oluyor 0 0 Yorumla
maviboncukkimdedirr Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Kuaförüne bağlı birde kullandığın şampuana şampuandan sonra mutlaka saç kremi kullanmalısın ve boya koruyucu olmalı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence tatilden sonra boyat. Denize falan gireceksen boyan akar hiç boyadığına bile değmez yani.
Bence kumral ya da sarı olabilir
Benim hayalim de pembe saç idi ama toplum engelim var
Aile engelin yok mu 🤔
Yok özgürüm;)
Aile engelin yoksa boş ver elalemi
Bende yeni boyattim hergun yıkıyorum ama arada bir mor sampuan kullanıyorum ve ilk günkü gibi oluyor
Kuaförüne bağlı birde kullandığın şampuana şampuandan sonra mutlaka saç kremi kullanmalısın ve boya koruyucu olmalı.
Akmaz şu an ne renk
Akabilir
Saçın ne renk şu an