Her kesin çocukken unutamadığı bir saç kesim kihayesi vardır?

Ben başlıyorum 7. sınıfa giderken teyzem bize gelmişti ( teyzem kuaför ) annemlerle sohbet ederken bende teyzemin erkek çocuklerı ile oynuyordum ( ben kızım ) kuzenlerimle oynarken konu bi anda saç kesimine geldi teyzem kendi çocuklarının saçlarını yazın keseceğini söyledi öyle olunca çok daha rahat bir yaz oluyormuş sözde. o zamanda yaz tatiline çok az bir zaman kalmıştı. teyzemin söyledikleri annemin aklını karıştırdı dediki saçları kesmenin ne faydası varki. teyzemde anlatmaya başladı yazın denize falan gidince saçlara uğraşmaya gerek kalmıyormuş terleyince uğraşmaya gerek kalmıyormuş falan dedi ben bi şaşırdım ne konuşuyor bunlar diye. teyzeminde 2 oğlu vardı yaşları 11 ve 14 teyzem sonra dedi gel senin çocuğunda salarını yapalım rahat olsun annem bir düşündü ve olur dedi sonra ben dedim herhelde makas ile kısaltıcak falan diye düşündüm teyzem bi anda traş makinası çıkarttı ben hala iyimser düşünüyordum dedim herhalde o erkek kuzenlerim için onları çapırdı saçlarını komple kesi küçük olan biraz ağladı ama teyzem döve döve kesti onların içi bitince beni çağırdı ben gitmek istemedim zorla kolumdan tutu oturttu sandalyeye anneme sordu nasıl keseyim diye annem 5 olsa yeter dedi oda 5 yapmışken tam keselim dedi direkt girdi saçıma makina ile kompler kesti baya ağladım falan ama iş işten geçmişti

Her kesin çocukken unutamadığı bir saç kesim kihayesi vardır?