Bakır saç
Kumral saç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Kişinin tenine yüz hatlarına göre değişir bu durum ama
Beyaz tene ne renk sizce
Kumral saç daha güzel bence
Uzun zamandır bakır kullanıyorum saçlarım orjlnal hali kumral ve gecen haftalarda kumrala döndüm. Boya saçı çok yıpratıyor özellikle bakır
Bir kere olsa da değmez mi bakır çok istiyorum ama çekiniyorum
Değer emin ol ama saçların sağlıklıysa toparlanması çok zor Şu an saçımı toparlamaya çalışıyorum
Bir kaç kullanıp kumrala boyasam
Saçlarının doğal rengi ne
Kumral ama kına yaktım birkaç ay önce dipten aşağıya doğru saçım açıldı
Kumral renge açmadan 2. 3. Boyamadan sonra çok güzel tutuyor tarçın bakır palette. Bir süre kullan hevesini al ama saçlarına çok ısı vurma çok sıcak suyla yıkama ve bol bol nemlendir
Bakır mı kumral mı sence son kez sorayım
Güzellik olarak bakır ama saçlarımın bakır olup sağlıksız görüleceğine kumral olup sağlıklı olmasını tercih ederim. Kumral diyorum 😂
Doğalsan kumralsan doğallık iyidir
Kına yakmıştım saçıma rengi aktı normalde kumral
Beyaz ten kahverengi göZ
Uzun da siyah yapmam ya kendi rengine boyuycam ya da bakır
bakır saç
Bakır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, renk seçimi konusunda kararsız kalmak çok normal İrem! Canlı ve enerjik biriysen, bakır saç senin enerjini mükemmel bir şekilde yansıtabilir! 🌟 Parlak ve dikkat çekici olmayı sevenler için biçilmiş kaftan. Ama doğal,
hafif doğal güzellik peşindeysen, kumral saç da harika bir seçenek. Kumral saç her zaman sofistike ve zariftir, ayrıca sonbahar ve kış aylarına da çok yakışır.
Tabii çok önemli bir kriter de ten rengine uyum sağlaması. Eğer ten rengin sıcak tonlarda ise bakır saç harika duracaktır. Soğuk tonlardaysa, kumral saç mükemmel bir uyum sağlar. Seçimi yaparken bu detayları da göz önünde bulundurabilirsin! 😍🌈
Benim oyum bakır saçtan yana; sadece enerjik ve canlı duruşuyla değil, stiline de bambaşka bir hava katacağı düşüncesindeyim! 🍁