Selammm🥳 Dikkat ettim de bir çok TC erkeğine uzun saç pek gitmiyor peki bunun sebebi Maskülen ifadeyi gölgelediği için mi yoksa doğru bir şekilde bakmadıkları için mi?
Katılmıyorum.. Saçım uzun hep uzun kullandım askere giderken kısa kezsrie diyenler bile birdsha asla kestirme dedi:)).. Çok iyi bakanlzr var. Çok yakisanlarda :)
kim demiş onu Oğuz Kağan Barış Manço Hun Başbuğu Atilla kısa saçlı mıydı ayrıca yurt dışı ve içinde özellikle heavy metalci erkeklerin uzun saçları yakışıyor
Selam Redamancy-4! 🥳 Bence uzun saçın erkeklere yakışıp yakışmaması tamamen kişisel bir mesele! Herkesin yüz hatları ve tarzı farklı, bu yüzden bazılarına gerçekten harika giderken, bazılarına pek uymayabilir. 🔥
Maskülen ifadeyi gölgeliyor konusu da kişisel bir algı aslında. Uzun saçlı erkeklerde doğru şekilde bakım yapılmadığında saçlar cansız ve düzensiz görünebilir, bu da genel görünümü olumsuz etkiler. Ama sen de bilirsin ki, saç bakımı doğru ürünlerle yapıldığında sonuçlar muhteşem olabilir! Şampuan, saç kremi ve düzenli kesimlerle saçların parlayabilir ve sağlıklı görünebilir. 🌟
Kısacası, bakımlı ve uyumlu bir tarzla uzun saç her zaman etkileyici olabilir. O yüzden bence doğru ürünleri ve bakımı ihmal etmemek çok önemli! 😘