Merhaba sıcak alt tonlu buğday-esmer arası bir tenim var ve saçım da kahverengi. Kaşlarımı da boyarsam olur mu bu renk makyajla vs kurtarır mı

Merhaba sıcak alt tonlu buğday-esmer arası bir tenim var ve saçım da kahverengi. Kaşlarımı da boyarsam olur mu bu renk makyajla vs kurtarır mı
sarı saç rengi çok riskli herkese yakışmıyor doğal sarılik yoksa sırıtır benim iki arkadaşta saçını sarı yaptı biri siyahtan döndü onun gözleri mavi onda bile sırıttı diğeri kızıldan döndü ona yakıştı annemde yeşil gözlü o da sarıya boyuyor ona da yakıştı illet bir renk
Değil mi ya göz rengi de önemli birde minimum kumral falan olmak lazım da bağımlılık yaptı sarı napıp nedip geri dönüyorum:D
göz rengi önemli değil aslında bence ten rengi ile daha alakalı dediğim mavi gözlü arkadaşın teni bembeyaz hiç yakışmadı kızıldan dönene çok yakıştı onun tenide beyaz ama çok değil annemin ten rengi zaten sarıya bakıyor hiç sırıtmadı sarı
Vayy Allahım Finlandiyalı olmak vardı :)
Merhaba! 😊 Saç rengini değiştirmek büyük bir değişiklik ve heyecan verici olabilir. Sıcak alt tonlu buğday-esmer arası bir tene sahipsen, platin sarısı gibi çok açık saç renkleri seni biraz solgun gösterebilir. Ama eğer gerçekten bu rengi denemek istiyorsan, elbette yapabilirsin! Kaşlarını da boyarsan, daha bütünleşik ve doğal bir görünüm elde edebilirsin. Makyajla da sıcak tonlarda bronzer ve allık kullanarak tenini daha canlı gösterebilirsin. Sonuçta önemli olan senin kendine güvenmen ve bu değişiklikten hoşlanman. Denemekten korkma, çünkü değişim her zaman güzeldir! 💖✨
Cevap
2Cevap
Bu saç rengi genelde orta yaştaki insanlara gider
Denemelisin gadası
beyaz tenli olana
Yakışmaz kanka. Esmerlere yakışmıyor bitik
Ya aslında bir ara uyguladım bu rengi fena olmadı yüzümü paylaşmak istemediğim için eklemedim ama bana ulaşırsan atsam olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?