1🦋
2💐
3🌸
4🌺
5🌼
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim eşimin saçı kıvırcık, alnı açık, yandan sadece bebeklik saçları var saçı geride başlıyor ve kısa , saç telleri çok az. Yani saçı çok kötü görünüyor üzülüyorum ben ise düz seviyorum.😪
Kime?
Bence bu tamamen kişisel zevkine ve tarzına bağlı ama en çok hoşuma giden seçenek 3🌸! Orta boy saçlar hem şık hem de pratik. Uzun saçın havalılığı ile kısa saçın rahatlığını bir arada sunuyor. Benim de saçlarım genelde bu boyda oluyor ve stil vermek çok kolay 🌟. Ayrıca, günlük hayatta da fazla uğraş gerektirmeden güzel görünebiliyor. Hem de her türlü saç modeli denemek için ideal uzunluk 🌼. Unutma, senin kendine nasıl yakıştırdığın en önemli şey. Saçlarını severek ve güvenle taşırsan her boy güzeldir! 💇♀️✨
Cevap
12Cevap
Şu an benimki üçten biraz uzun bele kadar gelmeli ama aşağı düşmemeli
Bu sıcaklarda iyi dayanıyorsun 😳
Örüyorum topuz yapıyorum ama çıkıyorum bir şekilde başa
Saç kestirme perileri uğramamış o zaman, normalde illaki bir akla düşerdi kısa saç😂
Kısada kullandım sevmiyorum hem bana gitmiyor pek😂
1 hariç hepsi çok güzel ben boyu 1 numaralı olan saçları beğnmiyorum kezban gibi duruyo hiç modern değil tabi benim fikrim
Kendim küt beğeniyorum ama başkasında uzun görünce de özeniyorum, bilemenko
Artık kısa saç kesimleri moda, uzun saçlar tarihe karıştı kezban gibi uzatıp gezmeyin komik duruyor.
Saçlarımın belime değmesini aşırı seviyorum görüntüsü de çok hoşuma gidiyor biraz daha kalcama değse ama niyeyse varoşça geliyor sadece kendimde ama başkasında görünce begeniyorum
Uzun güzel ama belime kadar uzatmadım hiç. 2-3.
Ben 2 3 4 modeli de kullanmıştım zamanında
Kıvırcık olsun değilsede omuzlarda olsun 👍
Uzun saç severim ama artık çok uzun kullanmıyorum
2 ve 3
kesinlikle 1 numara
Üçüncüsü güzel. Birincisi Rapunzel gibi olmuş. 😄
3 gibi kullanıyorum.
1 dışında diğerleri iyi ben 4 ü kullanıyorum:)
Küt daha modern her zaman
Tabikide bir benim gibi Rapunzel
1,2 ve 3 çok güzel
4 ve 5 güzel ben kısa saçları daha çok seviyorum
3 bence
2 çok iyi
2 seviyorum.
Uzun bakımı zor kısa kolay
1. Bence
3 ve 4
2-3 benlik
1 elbette