Saç Bakım Bi erkek saçımı okşayacakmış gibi yapıp sonra elini neden geri çeker? PudinginSevgilisi Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Benim gitmem gerekiyor kendinize iyi bakın bye bye 🙁 Bi erkek saçımı okşayacakmış gibi yapıp sonra elini neden geri çeker? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. bilemeyiz ona sorun. dengesizdir. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Senin sevgilin yok muydu dün kıskançlık krizlerine giriyordu, bi de gidip başkalarına saç mı elletiyorsun aboo Utku aldatılıyor. 1 17 Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Ellemedi hem benim ne suçum varr Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Utku duymasın bak sinirlenip gider bi daha sünnet olur Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Aksjsjs olsun bana ne ayrıldık Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Utku kötü şeyler yaptı aşağıdaki yorumda anlattım, kalbimi kırdı ❤️🩹 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Eslem’e ayarlayalım Utkuyu, iki özürlü takılsınlar. Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Kankama böyle bir kötülük yapmana izin vermemm Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yapacaksın. Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Ben mi 👀 Yorumla Eslemm18 1 yıl Sanada o rüyasında seni gören karıyı ayarlayalım Aristocum. Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @Eslemm18 Kıskanma lan bütün kızları kıskanıyorsun Yorumla Eslemm18 1 yıl Kıskanmıyorum komiksiniz canım sohbet etmek için onlar gibi g0tümden yalanlar uydurmuyorum Ehh sana anca öyle birleri yakışır aristo beyciğim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @Eslemm18 Ee nolmuş rüyasında gördüyse, sen her gün beni görüyorsun öldün mü Yorumla Eslemm18 1 yıl Görsün canım bişey demiyorum. Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Niye seni rüyasında görsün hep aksjdjs Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Kankam daha iyi birilerine layık 😌 Yorumla Eslemm18 1 yıl @PudinginSevgilisi Canım benim ya burdan sana öpücük Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl @Eslemm18 🥰 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cesaretsiz, senin ne yapacağını kestiremiyor veya kendine güvenemiyor bunlar olacak diye. 1 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Bu kafayı anlayabilmek için erkek olmak da yetmiyor ki canım. 1 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kanka utkuyla barıştınızmı 1 66 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Eslem beni takip et knk Yorumla Eslemm18 1 yıl @Düsunceleregüvenme Nerden kankan oluyorum Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Offf keşke demeseydim Yorumla Eslemm18 1 yıl @Düsunceleregüvenme Skgt Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Hayır.. Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl 😂😂😂 o nasil yaziş len iyi günler iyi günler bizi sktiğin içinde teşekürler Yorumla Eslemm18 1 yıl Hepsi o sidikli aristo yüzünden ashahsh. Aristonu hep öyle mizahşör onun dediğini ciddiye aldı sanırım. Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Admin mesaji sil ben bu kizdan doğudum Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Soğudum Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Sonra başka şeyler oldu ayrıldık biz, onun suçu değil 🙄 Yorumla Eslemm18 1 yıl @Düsunceleregüvenme Kimsin ln tanımyorum aw Yorumla Eslemm18 1 yıl Hahsah anladım canım Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Seni 5 göre gördüm insan gibi konuşalim dedim küfür ettin yakişmiyor 😂😂 Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Bizim üst kata yeni birileri taşındı galiba çocuk bana yürüyor Yorumla Eslemm18 1 yıl Kanka bidur ya uykudan daha dün ayrıldın Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Ben bir şey yapmıyorum jsjdhss bugün ayrıldık 👀 Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Utku kötü şeyler yaptı kanka:( Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Dostum dedikodu yapiyorsun ama beni silin aw ben ne alaka Yorumla Eslemm18 1 yıl Naptı canım Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Dedikodu yapmam ben xd Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Görüyorum burada görüyorum Yorumla Eslemm18 1 yıl Bilgi alışverişi Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Hem sana ne utkunun avukatı mısınn asdfghk Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Neyse ney zaten sevgilimden ayrildim bügün kimse dertlelenemiyorum simirliyim Yorumla Eslemm18 1 yıl Kanka o naptı anlat dskjhdsk Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl @Düsunceleregüvenme Ben de ayrıldım 🥲 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Benimki 3 yilik ilişki öyle çoçuk ilişkisi değil o yüzden baya kafam durgun - sizinki ne kadar Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Tamam saygı duyuyorum ama sen aramıza girdin gelip akxjjss Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl O yüzden anlatıcam Yorumla Eslemm18 1 yıl Anlat kanka Bu ne anlatıyor anlamadım ki Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Ulan ben bu m@l dohbet edim diye yazdim en azindan kafam biraz sakşnşelir diye ama küfür eti Yorumla Eslemm18 1 yıl @Düsunceleregüvenme Banane olm senin sohbetinden git başka yerde başka biriylen yap Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Bunu söyleyeçeğini bilmiyordum akilşm bunu bilseydim zaten yazmazdim Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Biz utkuyla konuştuk, abarttığını kabul etti sonra bana çikolata aldı falan 😅 barıştık Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Daha sonra biz yürürken elini omzuma koymuştu, eski sevgilisi yanımızdan geçti kız geçerken Utku elini indirdi.. Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Kavga ettik 🙄 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Eski sevgilisnden birşeyler hissediyor Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Demek ki onu hâlâ seviyor belki de aldatacaktı beni sürekli kısıtlamaya çalışıp kendisi daha kötüsünü yapınca sesim çıkmasın istiyor Yorumla Eslemm18 1 yıl Canım ayrılmakta iyi yaptın ozaman jkdfhdks Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Knk kusura bakma ama çok saçma ilişkiniz var sizin Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Ağladım onun yüzünden 🥺 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Bende çok ağladim yas bügün Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Siz niye ayrıldınız 🙁 Yorumla Eslemm18 1 yıl @Düsunceleregüvenme Kanka bence siz sevgili olun aynı kaderi paylaşıyorsunuz nazar değmesin Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Ona dedim senden çoçuk istiyorum kiz çıçuğu oda yok istemiyorum ben diyince kavga ettik Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Kötü olmuş.. Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Kanka sen Aristokratımsıya aşık mısın peki sksjdss Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Evet baya kötü oldu yaniii dünyada en çok heves etiğim şey bir kiz çoçuğumun olmasi Yorumla Eslemm18 1 yıl Neee alaka kız Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Aaa ben onu tanımıyorum bence evlensinler😂😂😂 Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Ne bileyim beni yabancı biriyle sevgili yapmaya çalışıyosun 😅😅😅 Yorumla Eslemm18 1 yıl Kanka aynı olayları yaşamışsınız ya ondan şey yaptım Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Tamam düşüneyim bunu 😅 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Vallaha ben kşmseyle sevgili olmak istemiyorum çünkü onu tek seviyorum ❤️ çok tatli bir kalbi var onun o yüzden Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Beni yara bandı olarak kullanmana izin vermeyeceğim o zaman 😭 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Yara bandi mi nasil yani ne alaka len noluyor Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Yok bişi Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl İnş insan gibi birisini bulursunuz Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Teşekkürler sen de Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Siz bu arada bad boy mu seviyorsunuz yoksa sakşn birisini mi Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Utkuyu 😭❤️🩹 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Himmm inş knkm inş utku’da sana aşktir Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Sağ ol 🥹 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Utku elime geçirsem tekme tokat döverim karina sahip çik derim senin için sokak sokak geziyor derim herkese şerefsiz ol karina şerefli Yorumla Eslemm18 1 yıl @Düsunceleregüvenme Tam canım git yat uyu Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Suslan sen giçik şey Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben olsam okşardım sonrada saçlarından öperdim 1 0 Yorumla
canoooo17 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Teknik direktör Mozarella Peyniri 1 3 Yorumla PudinginSevgilisi 1 yıl Ne Yorumla canoooo17 1 yıl Montella varya o mozerella Yorumla canoooo17 1 yıl Insallah dünya kupasini 2026da türkiye Kazanacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bilemeyiz ona sorun. dengesizdir.
Senin sevgilin yok muydu dün kıskançlık krizlerine giriyordu, bi de gidip başkalarına saç mı elletiyorsun aboo Utku aldatılıyor.
Ellemedi hem benim ne suçum varr
Utku duymasın bak sinirlenip gider bi daha sünnet olur
Aksjsjs olsun bana ne ayrıldık
Utku kötü şeyler yaptı aşağıdaki yorumda anlattım, kalbimi kırdı ❤️🩹
Eslem’e ayarlayalım Utkuyu, iki özürlü takılsınlar.
Kankama böyle bir kötülük yapmana izin vermemm
Yapacaksın.
Ben mi 👀
Sanada o rüyasında seni gören karıyı ayarlayalım Aristocum.
@Eslemm18 Kıskanma lan bütün kızları kıskanıyorsun
Kıskanmıyorum komiksiniz canım sohbet etmek için onlar gibi g0tümden yalanlar uydurmuyorum
Ehh sana anca öyle birleri yakışır aristo beyciğim
@Eslemm18 Ee nolmuş rüyasında gördüyse, sen her gün beni görüyorsun öldün mü
Görsün canım bişey demiyorum.
Niye seni rüyasında görsün hep aksjdjs
Kankam daha iyi birilerine layık 😌
@PudinginSevgilisi Canım benim ya burdan sana öpücük
@Eslemm18 🥰
Cesaretsiz, senin ne yapacağını kestiremiyor veya kendine güvenemiyor bunlar olacak diye.
Bu kafayı anlayabilmek için erkek olmak da yetmiyor ki canım.
Kanka utkuyla barıştınızmı
Eslem beni takip et knk
@Düsunceleregüvenme Nerden kankan oluyorum
Offf keşke demeseydim
@Düsunceleregüvenme Skgt
Hayır..
😂😂😂 o nasil yaziş len iyi günler iyi günler bizi sktiğin içinde teşekürler
Hepsi o sidikli aristo yüzünden ashahsh. Aristonu hep öyle mizahşör onun dediğini ciddiye aldı sanırım.
Admin mesaji sil ben bu kizdan doğudum
Soğudum
Sonra başka şeyler oldu ayrıldık biz, onun suçu değil 🙄
@Düsunceleregüvenme Kimsin ln tanımyorum aw
Hahsah anladım canım
Seni 5 göre gördüm insan gibi konuşalim dedim küfür ettin yakişmiyor 😂😂
Bizim üst kata yeni birileri taşındı galiba çocuk bana yürüyor
Kanka bidur ya uykudan daha dün ayrıldın
Ben bir şey yapmıyorum jsjdhss bugün ayrıldık 👀
Utku kötü şeyler yaptı kanka:(
Dostum dedikodu yapiyorsun ama beni silin aw ben ne alaka
Naptı canım
Dedikodu yapmam ben xd
Görüyorum burada görüyorum
Bilgi alışverişi
Hem sana ne utkunun avukatı mısınn asdfghk
Neyse ney zaten sevgilimden ayrildim bügün kimse dertlelenemiyorum simirliyim
Kanka o naptı anlat dskjhdsk
@Düsunceleregüvenme Ben de ayrıldım 🥲
Benimki 3 yilik ilişki öyle çoçuk ilişkisi değil o yüzden baya kafam durgun - sizinki ne kadar
Tamam saygı duyuyorum ama sen aramıza girdin gelip akxjjss
O yüzden anlatıcam
Anlat kanka
Bu ne anlatıyor anlamadım ki
Ulan ben bu m@l dohbet edim diye yazdim en azindan kafam biraz sakşnşelir diye ama küfür eti
@Düsunceleregüvenme Banane olm senin sohbetinden git başka yerde başka biriylen yap
Bunu söyleyeçeğini bilmiyordum akilşm bunu bilseydim zaten yazmazdim
Biz utkuyla konuştuk, abarttığını kabul etti sonra bana çikolata aldı falan 😅 barıştık
Daha sonra biz yürürken elini omzuma koymuştu, eski sevgilisi yanımızdan geçti kız geçerken Utku elini indirdi..
Kavga ettik 🙄
Eski sevgilisnden birşeyler hissediyor
Demek ki onu hâlâ seviyor belki de aldatacaktı beni sürekli kısıtlamaya çalışıp kendisi daha kötüsünü yapınca sesim çıkmasın istiyor
Canım ayrılmakta iyi yaptın ozaman jkdfhdks
Knk kusura bakma ama çok saçma ilişkiniz var sizin
Ağladım onun yüzünden 🥺
Bende çok ağladim yas bügün
Siz niye ayrıldınız 🙁
@Düsunceleregüvenme Kanka bence siz sevgili olun aynı kaderi paylaşıyorsunuz nazar değmesin
Ona dedim senden çoçuk istiyorum kiz çıçuğu oda yok istemiyorum ben diyince kavga ettik
Kötü olmuş..
Kanka sen Aristokratımsıya aşık mısın peki sksjdss
Evet baya kötü oldu yaniii dünyada en çok heves etiğim şey bir kiz çoçuğumun olmasi
Neee alaka kız
Aaa ben onu tanımıyorum bence evlensinler😂😂😂
Ne bileyim beni yabancı biriyle sevgili yapmaya çalışıyosun 😅😅😅
Kanka aynı olayları yaşamışsınız ya ondan şey yaptım
Tamam düşüneyim bunu 😅
Vallaha ben kşmseyle sevgili olmak istemiyorum çünkü onu tek seviyorum ❤️ çok tatli bir kalbi var onun o yüzden
Beni yara bandı olarak kullanmana izin vermeyeceğim o zaman 😭
Yara bandi mi nasil yani ne alaka len noluyor
Yok bişi
İnş insan gibi birisini bulursunuz
Teşekkürler sen de
Siz bu arada bad boy mu seviyorsunuz yoksa sakşn birisini mi
Utkuyu 😭❤️🩹
Himmm inş knkm inş utku’da sana aşktir
Sağ ol 🥹
Utku elime geçirsem tekme tokat döverim karina sahip çik derim senin için sokak sokak geziyor derim herkese şerefsiz ol karina şerefli
@Düsunceleregüvenme Tam canım git yat uyu
Suslan sen giçik şey
Utangaçlıktan olabilir
Ben olsam okşardım sonrada saçlarından öperdim
Tepkinden korkmuştur bence doğal yani
Çekiniyordur kızın tepkisinden korkmuştur heyecanlanmıştır
Teknik direktör Mozarella Peyniri
Ne
Montella varya o mozerella
Insallah dünya kupasini 2026da türkiye Kazanacak
Cesaret edenrmiştir
Tepkiden korkmustur