Saclarimin rengi acik kestane mi yoksa koyu kumral mi? Birisi sorunca kumral diyorum diyor bu kumral degil kahverengi diyor, kahverengi diyince de birisi bu kumral diyor anlayamadim hic

Saclarimin rengi acik kestane mi yoksa koyu kumral mi? Birisi sorunca kumral diyorum diyor bu kumral degil kahverengi diyor, kahverengi diyince de birisi bu kumral diyor anlayamadim hic
Cevap
10Cevap
kumral saçın
Bende açık kestane ve kumral gibi diyorum. Epey kesilesi geldi gözüme 😂
Omuzumdan kesecegim zaten cok yiprandi
O kadar kestirceksen küt yap bari. Cidden makası vuran olmak isterdim 🙃
belki ama cok kisa oyle
Yakışcaksa neden olmasın
Bilmiyorum işine yararmı ama sanırım ısı kullanıyorsun saçlarına, bence ısı koruyucu sprey denemelisin öyle ise. Matsu markasını arkadaşıma aldırdım, bayıldı resmen. Her gün düzleştiren biri, yine kırılıyor ama uzuyor saçları en azından, o da farkı hissetti
evet her gun duzlestiriyorum maalesef uclari cok kirik kirik ben genelde ollin markasının koruyucusunu kullanirim ama yine de bir fark olmuyor kırıklar oluyor sadece saclarim yumusak oluyor
Kalıcı bir çözüm olmasada azaltır sanıyordum. Haklısın. En kesin çözümü yine kestirmek
Açık kestane bu saç rengi
Ne renk bilmiyorum ama çok güzel
Kumral ellam bu ne bicim bi isik ayari
Efekt bu sadece arka plani beyazlatiyo sacimin gercek halide bunun gibi hatta aynisi
Zengin sarısına benzer
Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi 😂😂
Ne kestanesi ya bal rengi bu
Ben tanıyorum sanki seni
Ne? Saclarimdan beni nasil tanidin
Dün siyah elbiseli değil miydin
Kumral gibi duruyo ama eferk var sanki
Evet efekt var ama gercek hayatda da bunun gibi
kumral saçın
Açık kestane
Açık kumral
Çok guzell renkkk
Turuncu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk olarak şunu söylemeliyim ki saç rengin gerçekten çok güzel! 😍 Saçlarının rengi için açık kestane demek daha doğru olabilir. Açık kestane, kumral ile kahverengi arasında bir ton ve genelde hafif altın ya da kızıl yansımalara sahip oluyor. Kumral ise daha çok sarı ve kahverengi arasında kalan bir renk tonudur.
Eğer biraz kafa karışıklığı yaşıyorsan, açık kestane saç rengi demek daha doğru bir ifade gibi görünüyor. Ayrıca, saç rengini netleştirmek için bir kuaföre de danışabilirsin. Her halükarda harika görünüyorsun! 🌟😘