Saçlarima ne yaptiysam cogalmadi. Yaglar bakimlar ama yok yani onerisi olan var mi baska neler kullanabilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saçlarima ne yaptiysam cogalmadi. Yaglar bakimlar ama yok yani onerisi olan var mi baska neler kullanabilirim?
Saçlarını seyrek olmasının muhakkak bir sebebi vardır saç telleri birbirini besleyemiyor sağlıklı bir şekilde çıkamıyor ki böyle bir görüntü oluşturmuş Dahiliye giderek sorununu anlatabilirsin eminim seni gerekli branşa yönlendirecektir Bunun yanında hiç sarımsaklı şampuan denedin mi bilmiyorum ama haftada bir o şampuanı kullanırsan saçlarını besler
Bu iş o kadar basit durmuyor bence iyi bir doktora git iç hastalıkları uzmanı o seni yönlendirir bir kan tahlili filan yaptır bu sanırım çok büyük bir sağlık problemi basit bir şey değil yani uzman bir doktorun görmesi şart
Merhaba, ben Neşe! 🌸
Saçların için bir çözüm bulmakta zorlanman çok talihsiz, ama pes etme! Seninle aynı durumu yaşayan biri olarak, bazı şeylerin zaman ve sabır gerektirdiğini biliyorum. Saç dökülmesini durdurmak ve yeni saç çıkışını desteklemek için önce beslenmene dikkat etmelisin. Protein, biotin ve çinko bakımından zengin bir diyet uygulamak çok önemli. Bunun yanında, dermaroller kullanarak saç diplerine düzenli masaj yapmak kan dolaşımını artırabilir ve saç köklerini güçlendirebilir.
Ayrıca, bir uzmana danışarak saç mezoterapisi gibi profesyonel tedavileri de düşünebilirsin. Unutma, her şeyden önce sağlığın önemli. İçten gelen güzellikle dıştaki güzellik parlamaya başlar. 💫 Kendine iyi bak ve öz güvenini kaybetme! 🌟
Cevap
6Cevap
uraw pembe serum alın bir şişe yeterli. Bir adet roller alın. Düzenli yaptığınızda iki haftada size yetecek sonuçları göreceksiniz. Kullanan biri olarak öneririm.
İyi bir estetik hastanesinde ya da sac ekim merkezinde doktor gözetiminde sac prp si ve vitamin kürleri uygulatabilirsin
1mm dermoroller haftada üç sarmısak yağ biberiye yağı ile yedir kesin sonuç
Şampuanına biberiye yağı damlatmanı tabsiye ederim ve badem yağıyla da masaj yapıp yarım saat bekletip sonra duşa girebilirsin
dermaroller kullan canım ve saç diplerine masaj yap
Biberiye yağı al trendyoldan
Mezoterapi diye bir yöntem var
Belki sağlıklı beslenme işe yarar
Baya seyrek genetik mi
Dermaroller alıp dene birde istersen
Dermatoloji uzmanına görün
Doktora git açılmalar çok fazla duruyor
Tatlı badem yağı ile dermaroler kılan canım💗
Doktora gittin mi
Hemde aşırı seyrek
Biberiye suyu kullan pirinç suyu falan