Saç Bakım Badem yağını saçı yıkandıktan sonra mı yoksa önce mi sürmek daha iyi olur? Nasıl ne şekil sürmeliyiz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saça sürsek yanlışlıkla yüze gelse kıl yapar mı? Önce sür Sonra sür Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Badem yağını saçı yıkandıktan sonra mı yoksa önce mi sürmek daha iyi olur? Nasıl ne şekil sürmeliyiz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
burakeremisik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 84% 1 yıl Önce sür güneşte iken sonra biraz dursun 15 20 dakika güneşin altında sonea yıka 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Önce sürmek daha etkili 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Yıkamadan önce sürüp yıkardım ben😄 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İşe yarıyor mu MaşaKocaAyıı 1 yıl Yarıyor sanki düzenli yapmak lazım Soran 1 yıl Ne kadar bekletiyorsun MaşaKocaAyıı 1 yıl 5-10 dk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce sür güneşte iken sonra biraz dursun 15 20 dakika güneşin altında sonea yıka
Önce sürmek daha etkili
Yıkamadan önce sürüp yıkardım ben😄
İşe yarıyor mu
Yarıyor sanki düzenli yapmak lazım
Ne kadar bekletiyorsun
5-10 dk