
Merhaba kızları bu saçı tarçın bakır yapmak istiyorum ama çoğu kişiye sordum boya ile hep akar defalarca yapsan bile saç kusar dediler. Ben de kına yapsam güzel sonuç elde edebilir miyim diye sizlere sormak istiyorum sizce nasıl durur? Kınayı içine kaynatılmış soğan kabuğu demlenmiş çay zerdeçal zencefil sirke tuz zeytin yağı karışımı yapıp 10 saat bekletip sonra geceden saçıma yakıp sabahına yıkamayı düşünüyorum. Elde edeceğim sonuçta güzel bakır elde edebilir miyim? Hadi ettim diyelim saçtan bir ayda çabuk akıp kusar mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Riskli iyi düşün, sonra recep ivedik gibi görünebilirsin gkflfm
https://youtu.be/rossGC7QQqg?si=Qa0Xcbrjrxkwr-tUTutmaz ki
Yapma iğrenç olur
Neden öyle diyorsunuz zaten kına açık saçlara daha çok renk veren bir şey değil midir? Koyu saçlarda sadece parlaklık verir başka bir şey yapmıyor.
Saçların yıpranmış görünüyor zateb daha da yıpratma bence
Kınanın saçı yumuşattığını ve güçlendirdiğini duymuştum ve çabuk uzattığını... Yani diyorsunuz ki dip gelince boya geç? Uçlara kına her ay sürersen daha da kötü olur öyle mi?
Sen bilirsin ben fikrimi söyledim