Saç Bakım Sari mi yoksa kumral mi yaptırayım? blueeyess95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Merhaba saçımı boyatmak istiyorum ama çok kararsız kaldım sari olan kendi saçımı en son boyattigim hali yine böyle mi yapayım yoksa kumral mi yaptırayım? kendi rengimde bebek kumraliydi☺️ Sari mi yoksa kumral mi yaptırayım? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. kumral 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ne olur sarısı yaptırma yakışan yakışmayan yolda izle sokakta her yerde herkes sarı senin bir farkın olsun kesinlikle kumral 3 0 Yorumla
Aslıhanak Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl En güzeli kendi saç rengimiz Benimki kehribar çok nadir bulunuyor insanlarda 1 0 Yorumla
VanTokkern Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sarı çok yıpratmadıysa devam et, çünkü kumrala mecburen dönebilirsin sonradan 1 0 Yorumla
Egeboooyy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Ten rengine göre bi renk seçmelisin seninle uyumlu olmalı 1 2 Yorumla blueeyess95 1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla Egeboooyy 1 yıl @blueeyess95 tenine bence kumral daha iyi gider sarı renk çok açık kalabilir Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Sarı çok özenti ya varoş gibi duruyor dibi geliyor fslan. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl mavi göze en iyi giden saç rengi sarıdır 1 1 Yorumla blueeyess95 1 yıl Evet güzel oluyor😅
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Bence kumral yaptır 🦋 1 4 Yorumla blueeyess95 1 yıl Kumral çok cezbedici geliyor çünkü sarının bakımı zor çok seviyorum sarıyı ama yine de zor😅 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evet bide sarı saç ne kadar bakım yapsan da belli süre sonra saça zarar verebiliyo.. kumral saçın çok ayrı bi cazibesi var bence de 💞 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ama seviyorsan sarı da iyi yakışır 😊 Yorumla blueeyess95 1 yıl Evet maalesef sonradan boyamazsan kötü bir görüntü oluşuyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl yukarıda sarı değ il beyaz 1 1 Yorumla blueeyess95 1 yıl Evet griye dönük yaptırmıştım Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hangisi size daha çok yakışır kendiniz bilirsiniz 1 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sarııı 1 1 Yorumla blueeyess95 1 yıl Sari güzel oluyor fakat bakımı zor 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kumral
Ne olur sarısı yaptırma yakışan yakışmayan yolda izle sokakta her yerde herkes sarı senin bir farkın olsun kesinlikle kumral
En güzeli kendi saç rengimiz
Benimki kehribar çok nadir bulunuyor insanlarda
Sarı çok yıpratmadıysa devam et, çünkü kumrala mecburen dönebilirsin sonradan
Ten rengine göre bi renk seçmelisin seninle uyumlu olmalı
Beyaz tenliyim
@blueeyess95 tenine bence kumral daha iyi gider sarı renk çok açık kalabilir
Sarı çok özenti ya varoş gibi duruyor dibi geliyor fslan.
mavi göze en iyi giden saç rengi sarıdır
Evet güzel oluyor😅
Bence kumral yaptır 🦋
Kumral çok cezbedici geliyor çünkü sarının bakımı zor çok seviyorum sarıyı ama yine de zor😅
Evet bide sarı saç ne kadar bakım yapsan da belli süre sonra saça zarar verebiliyo.. kumral saçın çok ayrı bi cazibesi var bence de 💞
Ama seviyorsan sarı da iyi yakışır 😊
Evet maalesef sonradan boyamazsan kötü bir görüntü oluşuyor
yukarıda sarı değ il beyaz
Evet griye dönük yaptırmıştım
Hangisi size daha çok yakışır kendiniz bilirsiniz
kumral daha iyi benim kararımca
Aralara kül gri attır geç
Sarııı
Sari güzel oluyor fakat bakımı zor 😅
Yüzünüze gire
Sarı saçlarından sen suçlusun
Kumral