Saç Bakım Saçlarım ne zamana kadar dayanır sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor saçlarım dökülmekte 18 yasındayım minoxil kullanıyorum cok agrasif dökülüyor saçlarım ne kadar dayanacak çok kötü hissediyorum boyum da kısa 173 Güncellemeler+1 yıl çok kötüyüm lütfen cözüm üretin Saçlarım ne zamana kadar dayanır sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yusufx001 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hemen git saç mezoterapisi yaptır dökülmeyi durdurur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok pahalı finanstered a gecicem 4 5 ay sonra Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 909 cevap paylaştı. Abooo tercih edilmeyen erkek kategorisine şimdiden girmişsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ne yapmam lazım Yorumla Soran +1 yıl hiç sevgilim olmayacak mı bundan dolayı Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Olmayacak maalesef. Olsa da kör topala razı olacaksın. Geçmiş olsun reis, bizim alt komşunun oğlu da böyleydi 35 yaşına kadar evlenemedi. Zaten saçı yok, şişko, tipsizdi.. En son çareyi vurdurmakta bulmuş, şimdi mutlu mesut geziyor. Yorumla Soran +1 yıl dostum ayıp ettin en azından kilom yok tipim düzgün kafa yapım düzgün işim iyi hiç bir cıkısı yok mu benim için Yorumla Soran +1 yıl bu dediğin de ciddimisin edwedwe korkutun beni Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Yok la salladım korkma Yorumla Soran +1 yıl gidip sevdigim kız var bundan dolayı konusamıyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kazıt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kötü duruyor mu şu an Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hayr ya stres yapma çörekotu sürüyor msn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hemen git saç mezoterapisi yaptır dökülmeyi durdurur.
çok pahalı finanstered a gecicem 4 5 ay sonra
Abooo tercih edilmeyen erkek kategorisine şimdiden girmişsin
ne yapmam lazım
hiç sevgilim olmayacak mı bundan dolayı
Olmayacak maalesef. Olsa da kör topala razı olacaksın. Geçmiş olsun reis, bizim alt komşunun oğlu da böyleydi 35 yaşına kadar evlenemedi. Zaten saçı yok, şişko, tipsizdi.. En son çareyi vurdurmakta bulmuş, şimdi mutlu mesut geziyor.
dostum ayıp ettin en azından kilom yok tipim düzgün kafa yapım düzgün işim iyi hiç bir cıkısı yok mu benim için
bu dediğin de ciddimisin edwedwe korkutun beni
Yok la salladım korkma
gidip sevdigim kız var bundan dolayı konusamıyorum
Kazıt
kötü duruyor mu şu an
Hayr ya stres yapma çörekotu sürüyor msn
Saçı komple usturala dökülmeyi kes