Saç Bakım Saçımı sarının hangi tonuna boyatmalıyım sizce kızlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Açık buğday tenliyim. Sarıya boyatacağım fakat hangi sarıya boyatmam konusunda kararsızım. 1. Küllü açık sarı 2. Bebek sarısı 3. Zengin sarısı 4. Platin sarısı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bebek sarısı yapıcam sanırım Saçımı sarının hangi tonuna boyatmalıyım sizce kızlar? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Zengin sarısı sarının en güzel tonu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beyaz tenli degilsen platin ya da küllu yapma tenini koyu gösterir. Oda arkaşım açik bugday tenli ve saçı sıcak sarı cok yakisiyor 1 0 Yorumla
kurtayaz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Küllü açık sarıya 1 oy attım onu çıkartırsınız hesaplarken. d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi olsun Yorumla kurtayaz +1 yıl diğerlerini tam bilmiyorum ama küllü açık sarı yakışıyor bence kadınlara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zengin sarısı sarının en güzel tonu
Beyaz tenli degilsen platin ya da küllu yapma tenini koyu gösterir. Oda arkaşım açik bugday tenli ve saçı sıcak sarı cok yakisiyor
Küllü açık sarıya 1 oy attım onu çıkartırsınız hesaplarken. d
Hangisi olsun
diğerlerini tam bilmiyorum ama küllü açık sarı yakışıyor bence kadınlara
Zengin sarısını bilemedim o nasıl
bebek sarısı
Fakir sarısı yok mu?
Bebek