Saç Bakım Saç bakımından en iyi anlayan taraf erkekler mi kızlar mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kuaför olarak soruyorum. Sizce erkekler mi saç hakkında daha çok bilgi sahibi kadınlar mı? Saç bakımından en iyi anlayan taraf erkekler mi kızlar mı? Cevapla En İyi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kadınlar tabi ki de 1 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Erkekler çünkü kadınlar kıskançtır kendinden güzel kadınların saçını batırır 🤣🤣 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen erkek kuaförler bence çok daha başarılı Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kadnlar iyidir bu konuda 1 0 Yorumla
ananaslıpopkek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Neden bilmiyorum ama bence erkekler 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Katılıyorum Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yetenekli ise iki taraf ta iyi anlar. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. kızlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar tabi ki de
Erkekler çünkü kadınlar kıskançtır kendinden güzel kadınların saçını batırır 🤣🤣
Aynen erkek kuaförler bence çok daha başarılı
Kadnlar iyidir bu konuda
Neden bilmiyorum ama bence erkekler
Katılıyorum
Yetenekli ise iki taraf ta iyi anlar.
kızlar bence
kızlar