Herkese selam
Ben de özellikle 2-3 senedir iğrenç bir durum söz konusu. Durup dururken ders çalışırken bilim izlerken yatağımda uzanırken bile iğrenç bir huy edindim. Sürekli saçlarımla oynuyorum saç uçlarımı koparıyorum özellikle kırık olanları ya da elime kırılmış gibi hissettirenleri. Ben bundan nasıl vazgeçeceğim yatağımın arkası hep küçük küçük saçlarla dolu. Ve ben bundan asla vazgeçemiyorum buraya bu soruyu yazarken bile şu an saçlarımla oynuyorum. Lütfen dalga geçmeyin benim için çok önemli bir durum bu. Ben bundan nasıl vazgeçebilirim bunu nasıl engel olabilirim? Bunu yaşayanlar var mı ve önlem almış insanlar var mı varsa ne gibi önlemler aldınız nasıl kurtuldunuz bu durumdan?
Ben de özellikle 2-3 senedir iğrenç bir durum söz konusu. Durup dururken ders çalışırken bilim izlerken yatağımda uzanırken bile iğrenç bir huy edindim. Sürekli saçlarımla oynuyorum saç uçlarımı koparıyorum özellikle kırık olanları ya da elime kırılmış gibi hissettirenleri. Ben bundan nasıl vazgeçeceğim yatağımın arkası hep küçük küçük saçlarla dolu. Ve ben bundan asla vazgeçemiyorum buraya bu soruyu yazarken bile şu an saçlarımla oynuyorum. Lütfen dalga geçmeyin benim için çok önemli bir durum bu. Ben bundan nasıl vazgeçebilirim bunu nasıl engel olabilirim? Bunu yaşayanlar var mı ve önlem almış insanlar var mı varsa ne gibi önlemler aldınız nasıl kurtuldunuz bu durumdan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu benim kızımda vardı pidkolaga götürdük geçti pidkolaga git bence
Ben de sınava hazırlandığım dönemlerde özellikle bunu çok yaşıyorum. Ben dikkat dağınıklığı sorun yaşadığım için zaten psikiyatriye gidiyorum ilaç falan kullanıyorum hatta bununla ilgili ona da sorduğumda kaygıdan kaynaklandığını söyledi ama başka hiçbir şeyden bahsetmedi ya da başka hiçbir şey söylemedi umursamadı bile
Aynen bende eşimle çok kavga ettiğimiz dönemde kızım öyleydi geçti. sende biraz zorla elini saçına atma hatta evde eşarp tak bir dönem
Stresten ve kaygıdan kaynaklanıyor demek ki. Peki psikoloğa gittiğinizde ne yaptı ne söyledi
Stres yapmasın ilgilenin dedi ve saçını bağlasın gerekirse biraz örtü kullansın dedi
Evet stres kaygı
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim
Ben de bebeklikten beri kulağımla oynarım hala vazgeçemedim :D
😁😁 ama sonuçta senin vücudunda bir ekmek olmuyor ben saçlarımı koparıyorum ve saçlarım birkaç yıldır uzamıyor hep aynı boyda 😞😞
*Senin vücudunda bir eksilme olmuyor
Kıyamam
oan kendını baska seye odakla sohet etmeye calıs sanaldan olsa bırıryle ya da masta yonel
Yıgenım ayni durumda kaslarını saçlarını my oluyorsun kurtuldu
Yazmış olduğumuz son kelimeleri anlayamadım
Yıgenımde de vardı bu hatta kaslarını da yoluyordunbı sekılde kurtuldu
Zamanınızı ayırıp tekrardan yazdığınız için teşekkür ederim. Ne güzel kurtulduysa darısı benim başıma inşallah.
Maalesef benimki de yetersiz olduğu için mesaj gönderemiyorum
Nasl yani
küt kes saçını
Al işte 🙄
ne var ki
Saçlarımı niye keseyim ki? Saçlarımın uçlarından kopardığım için bile kendim o kadar kötü hissediyorum ve buna karşı koyamıyorum. Bundan dolayı zaten mutsuz olduğum için buraya bu soruyu sordum Sen saçlarımı kesmemden bahsediyorsun
küt daha çok yakışır sana
Eyvallah kanka
kankam