Saç Bakım Saçımdaki turunculuğu doğal yöntemle nasıl gideririm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kızlarım uygulayanlar yardım edebilir miii Güncellemeler+1 yıl mor şampuan harici Saçımdaki turunculuğu doğal yöntemle nasıl gideririm? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Beyaz sabun ile yıkayabilirsin 0 0 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben kendim kuaförüm normal kendi dibin turunculastiusa ciladan falan üstüne boya yapsanda gitmez o kesilmesi lazım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl boya değil ki saçım Yorumla Soran +1 yıl sarışınım ama pigmentlerle alakalı galiba turunculaşma oluyo Yorumla Meryliar +1 yıl Saçın sarısında turunculuk varsa iyi açilmamistir dibinde varsa cila veya mor şampuan gelmistir Yorumla Soran +1 yıl aşko saçımda boya yokkk diyorummm Yorumla Meryliar +1 yıl He onu bilmiom valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beyaz sabun ile yıkayabilirsin
Ben kendim kuaförüm normal kendi dibin turunculastiusa ciladan falan üstüne boya yapsanda gitmez o kesilmesi lazım
boya değil ki saçım
sarışınım ama pigmentlerle alakalı galiba turunculaşma oluyo
Saçın sarısında turunculuk varsa iyi açilmamistir dibinde varsa cila veya mor şampuan gelmistir
aşko saçımda boya yokkk diyorummm
He onu bilmiom valla
Çakma turuncu seni
mor sampuan kullan