Saç Bakım Saç boyası kaşıntı yapıyor normal mi? Dicleronahi Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 5 dk önce sürdüm şu an kaşınıyor Saç boyası kaşıntı yapıyor normal mi? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 4 ay Saç Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet normaldir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Saç Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. normal değil alerji olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Değil) 0 6 Yorumla gizem_cano 4 ay neresi değil abi? Yorumla Cevap sahibi 4 ay @gizem_cano ne abisi defol Yorumla gizem_cano 4 ay s@lağa bak saçma saçma yanıt yapmasan ben de cevaplamazdim Yorumla Cevap sahibi 4 ay @gizem_cano kess Yorumla Dicleronahi 4 ay Gizem haklı dağılın Yorumla gizem_cano 4 ay şimdi kesersek hepten küçük olur zevk vermez senin için diyorum pişmanliğini sen yaşarsın emin misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet normaldir
Normal. Ama yine çok ucuz boya kullanma
normal değil alerji olabilir
Saçların döküldü geçmiş olsun
Evet normal
normal ya bende de sürekli oluyo
normal bir şey kimyasal sürüyorsun
normal evwt
Alarjin olabilir
Değil)
neresi değil abi?
@gizem_cano ne abisi defol
s@lağa bak saçma saçma yanıt yapmasan ben de cevaplamazdim
@gizem_cano kess
Gizem haklı dağılın
şimdi kesersek hepten küçük olur zevk vermez senin için diyorum pişmanliğini sen yaşarsın emin misin