Saç Bakım Buğday tene kızıl mi bakır mi iyi gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızıl son zamanlarda varos rengi gibi Buğday tene kızıl mi bakır mi iyi gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bakır çingene gibi yapae 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım çingeneye benzedigimi düşünmüyorum Yorumla Blackkjackk1 +1 yıl Afiyet olsun o zaman Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bakır bence 0 0 Yorumla
anonimm3242 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Bakır boğrabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım pek bogmadi ama kararsızım Yorumla anonimm3242 +1 yıl Bence Kızıl daha hoş olur ama kıpkırmızı olan değil biraz daha koyu tonlar Yorumla Soran +1 yıl Hangi tonu mesela Yorumla anonimm3242 +1 yıl Vişne kahvesi şarap kızılı falan aşırı parlamayan ben burdayım diye bağırmayan kızıllar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakır çingene gibi yapae
Yaptım çingeneye benzedigimi düşünmüyorum
Afiyet olsun o zaman
Bakır bence
Bakır
Kızıl bence
Pakir
Bakır daha yakışır
Bakır boğrabilir
Yaptım pek bogmadi ama kararsızım
Bence Kızıl daha hoş olur ama kıpkırmızı olan değil biraz daha koyu tonlar
Hangi tonu mesela
Vişne kahvesi şarap kızılı falan aşırı parlamayan ben burdayım diye bağırmayan kızıllar
Bakır yapp
Kızıll