- Birkaç poşet papatya çayını demleyip soğumaya bırakın.
- Saçınıza uygulayın ve güneşte kurumasını bekleyin.
- Bu işlemi haftada birkaç kez tekrarlayarak saç renginizde kademeli olarak açılma sağlayabilirsiniz.
- Taze sıkılmış limon suyunu suyla karıştırarak (1 ölçü limon suyu, 2 ölçü su) saçınıza uygulayın.
- Güneşte kurumasını bekleyin ve ardından saçınızı iyice durulayın.
- Limon suyu saçları kurutabileceğinden, işlem sonrası saç kremi kullanmayı unutmayın.
- 1/4 fincan balı 1/4 fincan zeytinyağı ile karıştırın.
- Karışımı saçınıza uygulayın ve 30-60 dakika bekletin.
- Ardından saçınızı yıkayın. Bu karışım hem saçınızı besler hem de doğal bir şekilde açar.
- 3 yemek kaşığı tarçını suyla karıştırarak macun kıvamına getirin.
- Saçınıza uygulayın ve birkaç saat bekletin (tercihen gece boyunca).
- Saçınızı iyice yıkayın. Tarçın saçınıza hoş bir koku verir ve doğal bir açıcı etkisi sağlar.
- Hindistan cevizi yağını limon suyu ile karıştırarak saçınıza uygulayın.
- Güneşte bir süre bekleyin ve ardından yıkayın. Bu yöntem saçınızı nemlendirirken aynı zamanda açılmasına yardımcı olur.
Bu yöntemleri düzenli olarak uygulayarak saç renginizde doğal bir açılma sağlayabilirsiniz. Ancak, sonuçların yavaş ve kademeli olacağını unutmayın. Ayrıca, herhangi bir alerjik reaksiyonu önlemek için bu malzemeleri kullanmadan önce küçük bir alanda test yapmanızda fayda var.
Doğal yolla çok zor ya ben kendim de denedim olmadı. Ama Agiss markasıydı sanırım saç açıcısı var arkadaşım onunla açtı benim saçımı siyah olmasına rağmen dipleri baya açılmıştı uçlarında 2 kere açınca anca açılmıştı, ama hiç yıpratmadı kopma falan da olmadı.
Palettenin renk açıcı spreyi var ya güneşte bekleyip kurumasını kullanabilirsin ya da fön makinesiyle kurutarak açabilirsin. Sonra da mor şampuan kullanarak sabitleyebilirsin. Görselini ekleyeyim ürünün ben 4 gün üst üste tatildeyken yapmış saç diplerine dikkat ederek uygulamanı tavsiye ederim. Birde üst üste benim gibi yapmamanı 😊
Örneğin saçlarım koyu kahve benim açık kahve oldu. Bir kere uygulayın tüm saça yedirin yıkamayın. Kurutun dediğim gibi temiz saça yapın özellikle. Sonra duş alacağınız zaman mor şampuanla sabitlersiniz rengi. Sonrasında mor şampuan kullanımı insiyatifinize bağlı. Kuralı yok tabi ki ben kapalı olduğum için kötü olursa keserim dedim saçlarımı bir süre şok sertti saçlarım yağlarla kremlerle 1 ayda kendine geldi. Dediğim gibi 4 gün sürekli üst üste uyguladım ben. Tatildeyim güneşte açılsın diye.
Mor şampuan hangisi ben açığım saçlarım Hafif kumral tenim buğday ama açık değil tenim istiyorum çok açılmasın saçım bu yüzden pişman olmam dimi yapınca ve saçım sert olsa evdeyim bişey olmaz
Hayır çok açılmaz bir kere uygula o halde kurut saç kurutma makinesiyle. Mor şampuanı Gratis, eve, watsons a gittiğin zaman sorabilirsin. Yardımcı olacaklardır. Bu ombre için veya boya için yaptığımız açıcılar gibi değil. O yüzden sapsarı bir görüntü yapmaz kesinlikle. Kullanımı etiketinde yazıyor 🌸
Papatya suyuyla. Aktardan kuru papatya al, 1 su bardagina 1 tutam kadar papatya at ve kaynat. Sonra o suyu fisfisli bir sisen varsa ona koy ve sacina sık. Sacini o suyla nemlendir ve güneş altında saçin kuruyana kadar otur.
Kesinlikle saçını açmanı tavsiye etmem. Saç açıcısı saçın minerallerini yok eder, kopmalar olabilir, saçta esnemeler olabilir tabi bu dediklerim herkes için geçerli olmaya bilir. DOĞAL açıcı yoktur (güneş ışığ hariç)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bu kızı bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım hasdhasfh