Kızlar bu sadece bana ait bir özellik değildir diye umuyorum öyle değil mi?
Fön çekmek uğraştırıcı. Hep dümdüz olsa saçlarım keşke.
Kızlar bu sadece bana ait bir özellik değildir diye umuyorum öyle değil mi?
Fön çekmek uğraştırıcı. Hep dümdüz olsa saçlarım keşke.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim hep dalgalı ama duştan sonra ekstra bi dalgalı oluyor, zar zor düzleştiriyorum
Doğrudur. Sonra düzeliyor mu kuruyunca?
Islakken inek yalamış gibi oluyor, kuruyunca düz, saç kurutma makinesi ile kurutuncada kıvırcık oluyor. Ama normalde dalgalı
Topuz yapıyorum ben hemen, kendi kendine kuruyor. Açınca dalga dalga oluyor. Uzum saç zor. :D
Uzun*
Normalde dalgalı olduğu içindir. Topuz saç ve uzun saç çok güzel
Babaannem, kuzenim, halam kıvırcık. Annem düz. Babamı çözemedim ama düz sanırım hahahahhas bazen hafif dalga var gibi geliyor. Topuzu açınca düz olması mı gerekir normalde saçım düzse? Islakken topladığım için şekil alıyor olabilir.
😂😂😂 ıslakken saçını toplayınca şekil alıyor olması garip geldi. Saçını kurutma makinesi ile kurutsan 😅 geriye doğru tarayarak kurut, eğer düz olsun istiyorsan
Günlerde kıvırcıklık olabilir mi haşam, kuzenim, babaannem kıvırcık saçlı çünkü.
Genlerde*
Senin saçının normali ne peki 😅
Onu çözemedim düz diye biliyorum ama :D tarafımca kıvırcıklık azalıyor çünkü mesela.
Ama biraz dalga oluyor.
tarayınca azalıyor*
😅 çok garip. Sen düz mü seviyorsun peki
Dalgalı da okur düz de ama düz bir tık daha önde bence.
OLUR*
Önde derken?
Düzü biraz daha seviyorum
Eğer saçını kurutma makinesi ile kurutunca düz oluyorsa öyle yap. Olmuyorsa düzleştirici maşa falan kullanabilirsin. Uzun saçlar ve topuz saçlar ise her kıza yakışıyor. Uzun saç heleki her kızı daha kadınsı ve çekici gösteriyor. Ya dağınık uzun saç ya da topuz uzun saç müq
Saclarin nasil bişey?
Düz diye biliyorum. :D
Bakiyim mi?
Benim dalga da hep dalgalı
Kıvırcık oluyor benim
Kaliteli maske kullanmalısın
Boom bitter kullanıyorum ama oluyor herkeste demek ki.
Kerastase tavsiye ederim sacınıza göre olanı tercih edin lütfen
butter*
Kerastase saçıma göre mi nasıl anlayacağım?
Denemenizi tavsiye ederim bir tık pahalı ama muhtesem cözüm sunar
Sacınıza göre olanı bulacaksınız , rengi ne daha once işlem gordumü bir sürü secenk var
Boom butteri 69 bin kişi değerlendirmiş kerastase 3 bin falan. Ama herkesin zevki farklı tabi trendyolda baktım.
Değerlendirme raporundan ziyade ürün kalitesi kıyaslayın
evet maalesef
Çoğunluk öyle tarayunca duzelir annemden biliyorum
Tarafından bir nebze daha düzleşiyor evet. Sırf vu yüzden saçım salık yatardım sabah düz olsun biraz daha diye üniversitede ama 1,4i5 sene pandemide geçince toplayıp yatmaya alıştım.
Tarayınca*
Hay otomatik düzeltmenin... :D
Bende bazan annemin duş sonrası tararim seviyorum saçını taramayı kuruyana kadar öyle hafif dalgsli ama güzel
1,5 sene*
Islakken topluyorum ben saçımı. Açınca ondan dalgalı oluyor olabilir mi?
O daha fazla dalgalandirir tabiki
Islakkem hemen kurutunca düz oluyor mu?
Evet canım