Saç Bakım Saç dökülmesini durduracak, hızlı uzatacak …? hazall26 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saç dökülmesini önleyecek, hızlı uzatacak, saç gürleştirecek böyle Allah ne verdiyse böyle bişeyler var mı? Güncellemeler+1 yıl Biberiye ve karanfil önerisinde çok duydum. Güzel geri dönüş alanlar varmış onu da deneyeceğim 🙏🏼🌸 Saç dökülmesini durduracak, hızlı uzatacak …? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Uzaydakivotka Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Saçı uzatmak için çam terabentin yağını 1 veya 2 kapak olacak şekilde şampuanına ekle çalkala vr kullan aradaki farkı görüceksin 2 ayda 1 1 Yorumla hazall26 +1 yıl Bunu deneyeceğim teşekkürler 🙏🏼 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her sabah aç karnına bir diş sarmısak suyuyla beraber yut iyi geliyor ben de yapıyorum 0 2 Yorumla hazall26 +1 yıl Bu sarımsak yutmanın bir çok şeye yararı varmış. Koku olmuyor mu? Yorumla geeceemaaviisii +1 yıl Suyla beraber direk yutarsan olmaz ama sakın çiğneme direk yut suyla beraber Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bioxcin kullanabilirsin 1 1 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Yok hiçbir faydası olmaz daha çok döküyor Yorumla
JaponMakineler Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yok hepsi genetik durdurmak imkansız 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Deneyenlerin memnun kaldığı pek bir şey yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçı uzatmak için çam terabentin yağını 1 veya 2 kapak olacak şekilde şampuanına ekle çalkala vr kullan aradaki farkı görüceksin 2 ayda
Bunu deneyeceğim teşekkürler 🙏🏼
Her sabah aç karnına bir diş sarmısak suyuyla beraber yut iyi geliyor ben de yapıyorum
Bu sarımsak yutmanın bir çok şeye yararı varmış. Koku olmuyor mu?
Suyla beraber direk yutarsan olmaz ama sakın çiğneme direk yut suyla beraber
Bioxcin kullanabilirsin
Yok hiçbir faydası olmaz daha çok döküyor
Yesil sabun dalan baska bisey kullanma
Yok hepsi genetik durdurmak imkansız
Deneyenlerin memnun kaldığı pek bir şey yok