Saç Bakım Kurumuş saç boyası lekesi nasılsın geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımı boyamayım dedim evde ve böyle oldu arkadaşlar nasıl geçer bu boya lekesi ellerimde de aşırı var Kurumuş saç boyası lekesi nasılsın geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İzafiDüsünceler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yüz yıkama jeliyle yıka yüzünü ovala, sonra glikolik asit sürebilirsin boyalı yerlere. Epey rengini açar. 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hahaha biraz komik olmuş. Kolonya varsa pamukla birlikte lekelere sür geçer diye düşünüyorum alkol içerdiği için kolonya 🤙🏻 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kozmetik mağazalarında ıslak mendil var onunla ilgili 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Makyaz temzleyicle dene guzel insan. Sacin guzel olmus 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Keşke öncesinde vazelin sürseydin alnına falan 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Vazelinle geçer 0 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Keşke yapmadan vazelin filan sürseydin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yüz yıkama jeliyle yıka yüzünü ovala, sonra glikolik asit sürebilirsin boyalı yerlere. Epey rengini açar.
Hahaha biraz komik olmuş. Kolonya varsa pamukla birlikte lekelere sür geçer diye düşünüyorum alkol içerdiği için kolonya 🤙🏻
Kozmetik mağazalarında ıslak mendil var onunla ilgili
Makyaz temzleyicle dene guzel insan. Sacin guzel olmus
Keşke öncesinde vazelin sürseydin alnına falan
Vazelinle geçer
Keşke yapmadan vazelin filan sürseydin
Zamanla
Ahahahah bu ne ya