Saç Bakım 3 numara saç kadını erkeksi mi gösterir sizce? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kadında bu kadar kısa saçlar erkeksi mi gözüküyor sizce? 3 numara saç kadını erkeksi mi gösterir sizce? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Marjinal ve riskli ben istemezdm 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet gösterebilir kişiye göre değişir 1 0 Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Erkeği bile daha erkeksi gösterirken kadını erkeksi göstermemesi imkansız ve Bence hiç yakışmıyor. 1 0 Yorumla
Gereer Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bir tarafı tam kısadan alıp diğer tarafa katlı gidilebilir. 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 3 numara saç kadını erkeksi göstermez ama itici gösterebilir 1 0 Yorumla
Spartanian Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yüz hatları iyi ve belirgin olan kadınlara çok güzel yakışır bence 1 0 Yorumla
VanTokkern Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nadiren yakışır. Zaten 3 numara saçla güzel olan kadın pek güzellik arayışına da girmez. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Asker arkadaşlarıma benzetmişler 😂 2 0 Yorumla
Yasakkk___ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ben beğenmiyorum 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Marjinal ve riskli ben istemezdm
Evet gösterebilir kişiye göre değişir
Erkeği bile daha erkeksi gösterirken kadını erkeksi göstermemesi imkansız ve Bence hiç yakışmıyor.
Bir tarafı tam kısadan alıp diğer tarafa katlı gidilebilir.
3 numara saç kadını erkeksi göstermez ama itici gösterebilir
Yüz hatları iyi ve belirgin olan kadınlara çok güzel yakışır bence
Nadiren yakışır. Zaten 3 numara saçla güzel olan kadın pek güzellik arayışına da girmez.
Asker arkadaşlarıma benzetmişler 😂
çok seksi görünüyorlar
Hiç güzel değil
Ben beğenmiyorum
Bende