dün ombre yaptırdım önceki ve sonraki halini ekledim değişiklik olsun istedim ama istediğim gibi olmadı 3-4 yıkamaya akar rengi oturur dedi ben hiç beğenmedim bu saçı geri nasıl düzeltebilirim yaklaşık 1 aya kadar önemli bir buluşmam var yaşadığım resmen rezillik koyu kumrala falan boyasam geri düzelir mi ne kadar süre sonra boyayayım? yardım edin ya çok kötü gözüküyor 🥹🥹🥹
Biraz fazla küllü olmuş ama normal şampuanla birkaç defa yıkadığında küllü görüntü gider, turunculaşır. Boyayayım falan deme mahvedersin, sabırlı ol biraz.
1 hafta brkleyin sac kendine gelsin ondan sonra daha iyi bir kuafore gidin yuksek ihtimalle eski rengine dondurecek once. Ondan sorna tekrar 1-2 hafta bekleyecek bu sureler onemli ki sac yanmasin. Ondan sonra istedigin renge çevirebilir ancak ama sen yine de uzman bir kuafore sor
Sadece yıka hiçbirsey kullanma zaten boya açıcı ile yeterince yıpranmış önümüz yaz bol bol bakım yap yağlar maskeler kullan denizede girersin yakında açılır o renk kendiliğinden kimyasala bulaşma kopmaya gider saçın sabret bekle
Benim saçımı da başta böyle grimsi boyamışlardı. 1 sonuna rengi baya düzeldi grilikler gitti. Sık banyo yap. Sonra güzel bir sarı oldu benimki. Başta ağladım ama 9 aydır hala aynı saçı kullanıyorum 😅
Bence bunu iyi bir kuaförle konuş ben de aylar önce yaptırdım çok sarı oldu sonra 2 hafta geçtikten sonra cila yaptık külleştirdik fakat seninki çok küllü olmuş. Biraz daha açığı olsa gayet hoş olur