Saç Bakım Arkadaşlar bu düz kesim değilse ne yamuk mu kesmiş nolur anlayan yazsin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napcam şaşırdım herkes bu nasıl kesim diye dalga geçiyor kafayı yicem yamuklugu neresinde düzelttirsem çok kısalır mi napcam Arkadaşlar bu düz kesim değilse ne yamuk mu kesmiş nolur anlayan yazsin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Normal olmus 0 0 Yorumla
DarkBluee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dümdüz kesim değil onu demeye çalışmışlar ama anormal bir şey yok, rahatsız olduysan topuz yapabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dum düz nasıl olck Yorumla DarkBluee0 +1 yıl Kuaför yapar bilmiyorum Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Eşit olmamış gibi 0 0 Yorumla
AliBeyciğim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kesimde bir şey yok millet dalga geçmiş 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Aynı yere götür tekrar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya abartma belli bile değil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Herkes neler diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takma kökü sende uzar hem ben kıpkısa kestirdim yamuk kesmis ben napiyim kökü bende 5 ay sonra yine düzelttiririm ne var bunda dert ettiğiniz şeylere bak Yorumla Soran +1 yıl Bu kesim de hata nerde Yorumla Soran +1 yıl Sizce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hata göremedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal olmus
Dümdüz kesim değil onu demeye çalışmışlar ama anormal bir şey yok, rahatsız olduysan topuz yapabilirsin
Dum düz nasıl olck
Kuaför yapar bilmiyorum
Eşit olmamış gibi
Kesimde bir şey yok millet dalga geçmiş
Aynı yere götür tekrar
Ya abartma belli bile değil
Herkes neler diyo
Takma kökü sende uzar hem ben kıpkısa kestirdim yamuk kesmis ben napiyim kökü bende 5 ay sonra yine düzelttiririm ne var bunda dert ettiğiniz şeylere bak
Bu kesim de hata nerde
Sizce
Hata göremedim