Saç Bakım Kizlarr sizi dinleyip kızıl oldumm yakismis mii? ilkgül777 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Kizlarr sizi dinleyip kızıl oldumm yakismis mii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 5 ay Saç Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. Efektten anlamak zor, kızıl renk bana göre çok yapay.. ama tabi, sen beğendiysen sorun yok. 1 1 Yorumla Senbirtuhafaşksn 3 ay Bu da her kadına/kıza çamur atıyor. Nasıl bi kıskançlıksa. Bilmiş bilmiş tavırları da cabası. Tamam en iyi sensin abla Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 5 ay Saç Bakım konusunda 301 cevap paylaştı. Sarıya boyatacaktın en son, kim kızılbaş ol dedi sana? Bitirmişsin kendini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay bence olmamış. eski halin çok daha güzelmiş. yine iyisin ama kendi saç rengin daha iyi 0 0 Yorumla
yaralım43 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 5 ay zaten güzlsın her ton gider acık tenlisin ama siyah en cok gider rabbim cirkin talihi versin sana amin ıns 0 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 5 ay Kızıl da herkese yakışmıyor ya 1 15 Yorumla JacquisLove 5 ay Size yakışıyor orası kesin🙂👍 Yorumla _Justimagineit__ 5 ay @JacquisLove teşekkür ederim 🌸 yakışmazssa yapmazdım büyük cesaret 😀🙈 Yorumla JacquisLove 5 ay Bazen risk almak gerekir, ya batarsın ya çıkarsın, sen çıkmışsın hatta arşa 🙂🙂Rica ediyorum Yorumla _Justimagineit__ 5 ay @JacquisLove yaaa tekrardan teşekkür ederim 😂 ama bazen almamak gerek saç konusunda Yorumla JacquisLove 5 ay Aklıma şey geldi. Kahkul kesip kötü olunca ağlayan kiz😃Eski rengi neydi ki, ya en kötü geri boyardin olmazmiydi Yorumla _Justimagineit__ 5 ay @JacquisLove neyse soru sahibisin üzerine alınacak 😄😄😄 Yorumla _Justimagineit__ 5 ay Sahibisi* Yorumla JacquisLove 5 ay Yok be😃 soran alınma üzerine 🙂Onunki de hoş olmuş ama kötü düşünmesin Yorumla _Justimagineit__ 5 ay @JacquisLove bence yakışmamış doğal saçları çok daha güzelmiş 😂 Yorumla JacquisLove 5 ay Yangına körükle gitme😃😃😃asdfgh Yorumla _Justimagineit__ 5 ay @JacquisLove yalan söyleyemem maalesef insanları kandırmak büyük günah yalandan yakışmış diyemem nsandnnss Yorumla JacquisLove 5 ay Çok fenasın yalnız😃😃😃 güldürdün ya😃 Yorumla _Justimagineit__ 5 ay @JacquisLove kızmadan bize kaçalım bari snamdjjsa.Soru sahibisi kizma gerçekten hiç yakışmamış sarı yapma demiştim bir önceki soruna ama keşke sarı yapsaydın iyi günler Yorumla ilkgül777 5 ay @JacquisLove peki senin bana dm den yurumen ahahhahahah Yorumla JacquisLove 5 ay Yürüdüm mü gerçekten🙄 Yorumla
s Alfia Takip Et Master Yaş: 105 , eic 100% 5 ay Saç Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Yakışmış bebek 0 1 Yorumla ilkgül777 5 ay 💗💗
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Saç Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Evet olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Efektten anlamak zor, kızıl renk bana göre çok yapay.. ama tabi, sen beğendiysen sorun yok.
Bu da her kadına/kıza çamur atıyor. Nasıl bi kıskançlıksa. Bilmiş bilmiş tavırları da cabası. Tamam en iyi sensin abla
Sarıya boyatacaktın en son, kim kızılbaş ol dedi sana? Bitirmişsin kendini
bence olmamış. eski halin çok daha güzelmiş. yine iyisin ama kendi saç rengin daha iyi
zaten güzlsın her ton gider acık tenlisin ama siyah en cok gider rabbim cirkin talihi versin sana amin ıns
Kızıl da herkese yakışmıyor ya
Size yakışıyor orası kesin🙂👍
@JacquisLove teşekkür ederim 🌸 yakışmazssa yapmazdım büyük cesaret 😀🙈
Bazen risk almak gerekir, ya batarsın ya çıkarsın, sen çıkmışsın hatta arşa 🙂🙂
Rica ediyorum
@JacquisLove yaaa tekrardan teşekkür ederim 😂 ama bazen almamak gerek saç konusunda
Aklıma şey geldi. Kahkul kesip kötü olunca ağlayan kiz😃
Eski rengi neydi ki, ya en kötü geri boyardin olmazmiydi
@JacquisLove neyse soru sahibisin üzerine alınacak 😄😄😄
Sahibisi*
Yok be😃 soran alınma üzerine 🙂
Onunki de hoş olmuş ama kötü düşünmesin
@JacquisLove bence yakışmamış doğal saçları çok daha güzelmiş 😂
Yangına körükle gitme😃😃😃asdfgh
@JacquisLove yalan söyleyemem maalesef insanları kandırmak büyük günah yalandan yakışmış diyemem nsandnnss
Çok fenasın yalnız😃😃😃 güldürdün ya😃
@JacquisLove kızmadan bize kaçalım bari snamdjjsa.
Soru sahibisi kizma gerçekten hiç yakışmamış sarı yapma demiştim bir önceki soruna ama keşke sarı yapsaydın iyi günler
@JacquisLove peki senin bana dm den yurumen ahahhahahah
Yürüdüm mü gerçekten🙄
Çok akacak o kafada...
Kızıl tutku olmuşsun 😂
Güzel bence dudakla süper kombin olmuş
ehh idare eder
Bana öyle bakma
Anlayacaklar...
Ohaa ne güzel olmuş
Yakışmiş sana hangirenk vişne mi
Yakışmış bebek
💗💗