Kaynatıp böyle bir şişiye koyup günde 2 kez saç diplerine sıkıyorum. Faydasına gelince saçı gürleştiriyor ve saç dökülmesini engelliyor.
Siz hiç kullandınız mı?

Kaynatıp böyle bir şişiye koyup günde 2 kez saç diplerine sıkıyorum. Faydasına gelince saçı gürleştiriyor ve saç dökülmesini engelliyor.
Siz hiç kullandınız mı?

Evet, biberiye otunun saça birçok faydası olduğu biliniyor. Biberiye yağı veya biberiye özü, saç derisini beslemeye ve saç büyümesini teşvik etmeye yardımcı olabilir. Aynı zamanda saç foliküllerini güçlendirerek saç dökülmesini azaltabilir ve saçın daha sağlıklı görünmesini sağlayabilir. Biberiye yağı ayrıca saç derisindeki kepeklenmeyi azaltabilir ve saçın doğal parlaklığını artırabilir. Bununla birlikte, herkesin cilt ve saç yapısı farklı olduğundan, biberiye yağı veya biberiye özünü kullanmadan önce bir uzmana danışmak önemlidir. Ayrıca, alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli olunmalı ve ürünün saça uygun olduğundan emin olunmalıdır.
Hayır hiç kullanmadım ama son zamanlarda sosyal medyada çok görüyorum saç için kullananları, bu otu kaynatınca suyu kırkızı mı oluyor çok ilginç
Kullanıyorum saç bile çıkartıyor mucize iksir misali ':)
Evet kullandım bi ara dökülmeyi ve yağlanmayı azalttı
Cevap
19Cevap
Saç dipleri için evet ama ben susam yağı kullanıyorm
Ben biberiye yagini kaşlarima surdum sivilce yapti ya
Kaşa değil saça sürülür
Geçen hafta sipariş vermistim ben de. Uzun süreli kullanımda editleyecegim burada.
Biliyorum ama kullanmıyorum saçı uzatırmış veya dökülmeye karşıymış hiç kullanmadım ama duydum
Biberiye, kabak çekirdeği, adaçayı, Hint, karanfil vs yapları aldım. Ara ara kullanıyırum. Yararlı etkisi var.
Hiç denemedim reis, saçıma tek sürdüğüm nane yağı olmuştur.
Evet kullanıyorum her duştan önce yarım saat bekletirim
Faydalı bilgilendirme için emegenize yüreğinize sağlık çok güzel bir bence olmuş
Evet iyi biliyorum doktor arkadaşlarım bile tavsiye etti
Zannetmiyorum o gunluk ise yarıyor bence her gun kullanıyorsan zaten fark yapsada anlamazsın
Evet kullanıyorum ben özel satılan serumunu almıştım kokusunu çok beğendim 😊
Senden öğrendim vardır faydası 😊
Okumuştum da aklımda tutmadığım bir bilgi
Bilgim yoktu bilgi için teşekkürler
Kullanmadım ama saça faydası varsa kullanayım
Kullnmadım ama denicem teşekkür ederim ☺️
Biberiye suyu kullanıyorum duştan önce
Evet faydalı kullanıyorum bazen
Urbanın saç spreyide çok iyi
Yok hayır.
Bune
Evet biliyorum