Kırılarak kopan saç uçları?

Öncelikle ben saçlarımı kendim evde açtım ve yaktım bildiğiniz açıcıyı yıkadıktan sonra ıslakken taradım eve saçlarım süne süne elimde kaldı koşarak kuaföre gittim keratin botoks yaptırdım kalan kısmı kurtardık bir süre böyle devam ettim ardından baktım olmuyor belime gelen saçlarımı kestirdim zorunda kaldım yani kestirince dökülmem ve saç tellerimde ki esneme gitti zaten yanma uçlardaydı neyse ben akıllanmadım yine kaç defa boyadım tabii boya yakmıyor ama yıpratıyor ardından saçlarım yıprandı ve ben tekrar kuaföre gidip ışıltı attırmak istedim eve saçımın bir kısmını kuaför açtı az bir kısım bu ama yine yandı diyebilirim açılan teller esniyor ve en önemlisi uçları kırılıp minik minik kopuyor. Artık saçıma ne boya ne açıcı sürmemekte and içtim şu an saçlarımı kendi haline bıraktım boya açıcı asla sürmüyorum. Kullandığım bir kaç bakım ürünü var ama onlarda fayda etmiyor açıkçası mesela urban saç toniği ve şampuanı saçlarımı aşırı derecede döktü oluk oluk kullanmayı bıraktım ardından durulanmayan saç bakım kremi panten saç serumu çeşitli yağlar vs. Ama hepsi fiyasko kırıklarıma iyi gelmiyor ve aşırı dökülme yapıyor bende bir karar aldım artık hiç bir ürün kullanmayacağım saçıma ve şampuan dahi sürmeyeceğim sadece duru ılık soğuk suyla yıkıycam. Saç boyum omuzlarımın aşağısında esneme ve kopmalar sadece az bir kısmında onun dışında sağlıklı saçlarım ama o açılan yerler çok kopuyor işte derdim onlar psikolojim bozuldu sürekli saçlarımı mahvettim diye kendimi suçluyorum tek istediğim eski sağlıklı gür saçlarıma kavuşmak. Başına böyle bir şey gelen oldumu tekrar saçlarınız eski sağlığıma kavuştu mu uzadımı nasıl oldu?

Kırılarak kopan saç uçları?