Saçlarımda kepek benzeri yağlı deri döküntüleri var. Tirnaklayinca çıkıyor ama kendini tekrar ediyor.
Saclarim seyrekleşti utanıyorum ve özgüvenim düştü sizce ne yapmalıyım hastanede randevu yok 🥺

Saçlarımda kepek benzeri yağlı deri döküntüleri var. Tirnaklayinca çıkıyor ama kendini tekrar ediyor.
Saclarim seyrekleşti utanıyorum ve özgüvenim düştü sizce ne yapmalıyım hastanede randevu yok 🥺

Saçındaki kepek için istersen sebamed şampuanı kullanabilirsin. Bu şampuan saçındaki kepek için oldukça etkili ve iyi bir şampuan tavsiye ederim
Bir kap suya az sirke dök ve duş aldıktan sonra o suyla yıka saçını ve bırak kalsın öyle kurut saçını. Bir kaç kez yaptıktan sonra sonuç elde edeceksin. Saç kuruyunca sirke kokusu gelmiyor
Cevap
7Cevap
Tek şampuan
Az kullanım miktarı
Soğuk su
Çok aşırı sıcak suyla yıkanma ve 2 güne bir saçlarını yıka ve gittin kuaföre felan dikkat et
Kepek gidertici sampuan
Head & shoulders kullanıyorum yanında konazol aldım pek fayda etmedi
Anladım.
Başka hastaneye bakın
Çevre illere bakıyorum randevu yok
En yakın tarihe al yine bulunsun
Egzama ys benziyor o, dikkat et artar sarar kafani
Deme yaa 🥺 korkutma beni
Korkma tedbir al , saç boyasina filan alerjin olabilir kullandığın şampuanlar bittim sabunu kullan bak iyi gelir güzel hatunsun façan bozulmasın 🤣
Daha önce hiç boya işlemi yapmadım
Sebeplerini yazdım işte gizli yanımda olsan detaylı söylerdim bu fotodan anca bukadsr 😂
Saçını soğuk suyla yıka ve iyice durula
Bu sen mısın peki?
Az şampuan kullan
Göğüsler orjinal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?