Aslında yolunda giden hiç bir şey yok yedigim içtigimden oldu galiba bir de 1 yıldır duzenli seks hayatım yoktu bu aralar biriyle tanıştım onun etkisi de olabilir bilmiyorum
Hayır aşk değil aşık olmadım bende genetik değil stresten kaynaklı beyazladi simdi de duzeldi galiba duzeliyor her gecen gün yorumlarda birine yazmıştım onlardan birinden olabilir diye tahmin ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ruhsal çöküş saç beyazlatabilir
Bir ara ruhsal bir çöküntü yaşamıştım doğrudur
Babama da oyle oldu. Ben de cozemedim nasil oluyor🤔 Arastiricam bunu.
Ben biraz goz attım da bilemedim garip bende çözemedim
Stresin bitmesi ile eski haline donebiliyormus. Garip.
Bende oyle okudum ama hayatim boyunca bu gecen yılki kadar strese girmemişimdir şimdi duzeliyorum sanirim sacimda eski haline dönüyor😄😄
Iyi bakalim sanslisin. Sira bana geliyor :d su 2 yilda saclar beyazlayabilir. Sonrasi basariyla sonuclanirsa mukafat.
Insallah emeklerinin karşılığını alırsın
Insallah sag ol:)
Sende sağ olll🌸
Birşeyler işe yaramız gençleşiyorsun demekki dinddj
Galiba Galiba😄😄
Tüyo alabiliyor muyuz benimkiler fazlaca çoğaldı ve durduramıyorum jddjdjd
Aslında yolunda giden hiç bir şey yok yedigim içtigimden oldu galiba bir de 1 yıldır duzenli seks hayatım yoktu bu aralar biriyle tanıştım onun etkisi de olabilir bilmiyorum
Yediğim içtiğim çok iyi seks hayatım evlenmeden olamaz. Bu aralarda herşeye inancım kırık zaten jxndjdn teşekkür ederim yinede cevap ivin😃
Çözümün ne aşk mı? Saçlarım bembeyaz
Hayır aşk değil aşık olmadım bende genetik değil stresten kaynaklı beyazladi simdi de duzeldi galiba duzeliyor her gecen gün yorumlarda birine yazmıştım onlardan birinden olabilir diye tahmin ediyorum
Düzenli seks hayatım yoktu biriyle tanıştım demişsin. Düzenli bir seks hayatın mı oluştu o mu çözüm dersin