Koyu saçlı kişilerin daha gizemli olduğunu veya canlı renkli saç boyalarını tercih eden kişilerin daha neşeli olduğunu düşünür müsünüz?

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Koyu saçlı kişilerin daha gizemli olduğunu veya canlı renkli saç boyalarını tercih eden kişilerin daha neşeli olduğunu düşünür müsünüz?

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Pek ipucu vereceğini düşünmüyorum kırmızı kadın. Benim bir ara saçım Hürrem bakırıydı, bir ara kızıldı.. Can sıkıntısından değiştirip duruyordum. Benim gibi sıkıldığı için değiştiren kesimi de baz alarak yazdım. 🙂 Bu arada röportaj serisine katılmak ister misin?
Ben şimdi katılmayım çok teşekkür ediyorum teklifin için
Rica ediyorum kuzum benim🙏❤️ne zaman istersen kapım sana her daim açık 🙂🙏
😊 sağolasın inşallah
🙂🙏
En son açık pembe saç rengini kendime istediğimde sen 🤡 palyaçoya mı benzemek istiyorsun tepkisi almıştım.
Bu biraz insanların bakış açına göre değişen bir durum. Bana göre açık pembe eğlenceli hareketli. Başkasına göre ise bakış acısı çok başka.
Genelde bu kişiler enerjik oluyorlar. Ama yinede istisnalar var. Ben de enerjikim ama doğal rengini seviyorum.
Koyu tonlar sevenler hüzünlü agresif içe kapalı demek de, sarı ve çok tonlar tercih edenler çok enerjik demek de doğru bir yargılama değildir. Ancak kadınlar ruh haline göre tahmin edilemeyecek şekilde sarıdan siyaha kızıla , siyahtan perma ombreye çevirebilir.
Cevap
14Cevap
Sarışınsa kesin apptaldr dememizi beklemeyin renkli saçlara sahipse çılgın ruhlu olabilir
Ben vermez.. yani istediği saç rengini yapabilir ama bu karakterini ya da nasıl bir insan olduğunu belirlemez.. ki kadınların çoğu zaten sürekli canları sıkıldıkça saç renklerini değiştirirler.. bu yüzden de buna göre belirlenmez
Kişiliğiyle ilgisi olacağını sanmıyorum sadece zevk ve ilgi alanları tahmin edilebilir belkii. Bi boyaya bakaar yani hop hemen kişiliğin de değişmesi imkansız.
Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Evet uçuk renkler belki renkli bir kişiliği olduğunu düşündürebilir ama sadece düşündürebilir. İçimde nasıl bir kişilik yattığını asla anlatmaz
Saç rengine göre kişilik testi yapmam. Ama pembe, mor, mavi gibi uçuk renkleri çekici bulmuyorum. Hatta ne kadar güzel olursa olsun iğrelti geliyor. :D
Bence veremez ya böyle bir şey varsa ben yandım sürekli renk değiştiriyorum bukalemun gibi 😅
Saç renginden çıkarım yapan psikologa gitsin
Evet, mesela saçını kızıl renge boyayan bir kız aşko kuşko izlenimi verebilir.
Bir zamanlar bende uçuk renklerde boyamıştım saçlarımı ama o zamanlar daha neşeli biriydim.
Bir fikrim yok ama görseldeki saç rengine ne deniyor
kişiliğini bilmem ama bana göre abartı renkeler özenti gibi geliyor
Kişiliği yansıtmaz bir dönemi oldugunu gösterir yaşına göre değişir durum
Bilmem. Ben sık sık değiştirmem fakat renkli kullanırım. Siyah, kahve tonlarını sevmiyorum
Doğal saç rengim koyu, boyam çilek kırmızısı ne oluyorum ben yani 🤣
Boyatcam bende de nasip olmadı gitmek
Ombre düşünüyorum
Saç renginden kişilik analizi yapmak zor.
Sadece marjinallik kadar. Fikri vermez.
Çok olmasa da etkisi olduğunu düşünüyorum
Umut dolu oldugunu belli eder..
İpucu vermez
Zannetmiyorum
Verebilir
Düşünmeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?