Selamlar✌️
Saç kesiminizle ilgili alışılmışın dışında, dikkat çekici veya büyük değişiklik içeren bir deneyiminiz oldu mu hiç?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Selamlar✌️
Saç kesiminizle ilgili alışılmışın dışında, dikkat çekici veya büyük değişiklik içeren bir deneyiminiz oldu mu hiç?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg

Belime kadar olan saçlarımı küt kestirip çok büyük pişmanlık yaşamıştım.. Melankoli dönemlerime denk geldi biraz da.. Acısını saçlarımdan çıkarmıştım.. Şimdi uzun şükür 🙏
Tuba Büyüküstün'den esinlenerek saçımı kısacık kestirmiştim.. tabi onun saçını kesen italyan kuafördü, benim ki çok da iyi yapılmamıştı..
Riskti benim için.
Cevap
10Cevap
radikal bir saç kesimi deneyimim olmadı
Evet, en son 6 gün önce 3 sene üstüne tekrar kendi saçımı kendim tıraş etmiştim. Muhteşem oldu 😅
Saç kesimi değilde kendi kendime kahkül kesmisdim sacimin yarisi kahkül fzgsgsgs
😂😂😂
35 senedir hep aynı şekilde kestiriyorum. Radikal bir şey hatırlamıyorum
çok uzun olan saçlarımı omuzlara kadar kestirdim en fazla
Belimde olan saçları komple kestirerek, erkek saçı modeli yaptırmıştım. O gün bugündür uzatamıyorum 😅
Kısa saça iyice alıştın o zaman desene.
Evet bütünleştik
Aynı bu resimdeki gibi kestirmiştim belime kadar olan saçlari
Bir iki yıl önce saçlarımı topluyordum ve bir gün kafama esip 3 numara yaptırmıştım..
Akşam usturayla kazıtıcam 😃
Uzun saclari bu resimdekinden bile kisacik kestirip ustune bide sari tonlarina boyatmistim herkes soka girmisti. Yillardirda hala kisa artik uzatamam
Komple kazıtmıştım.
Sıfır yapmıştım
Bob Marley gibi uzatmıştım en Salah kararımdı
3 numara'ya vurmakti..
Bir ara 3 numara kestirmiştim..
İki nokta.. 😄
Sıfıra vurdurmustum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?