Saç Bakım Erkek kuaförü bayan? Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eşiniz ya da sevgiliniz böyle bir kuaföre gitmiş olsa kıskanırmiydiniz? Erkek kuaförü bayan? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Böyle bir yerde çalışamaz eşim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıskanmak ne kelime parçalarım yeminleeeee tüylerini tiftik tiftik yolarım yolunmuş tavuk gibi gezer hem kuaforede gitmesine gerek kalmaz kökten çözümm🤙🏻😂😂💁🏻♀️ 1 5 Yorumla Oskibey +1 yıl Nedir bu kadar kıskançlık altı üstü saç tıraşı olup kalkacak o koltuktan başka ne yapabilirki😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben dicegime dedimm burdan gelecekteki kocama sesleniyorum ayağını denk allll👍🏻😂😂 Yorumla Oskibey +1 yıl Çok kıskancsin kendi halinde işini yapan ahlaklı kuaför bı kadından kocanı kıskaniosun🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim olanı kıskanırımmm ahlaklı mı dedinn hic öyle görünmüyooo😂 Yorumla Oskibey +1 yıl Benim karım türbanlı mesela her yeri kapalı böyle bı berberim olsa sırf gözüm gönlüm açılsın haftada 3 kere giderim 😉 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Emin misin bunun bir kuaför olduğunu ben başka bir şey sandım 😵😰😰😰🤔 0 5 Yorumla Oskibey +1 yıl Yabancı ülkede ünlü bir kuaför bu... Sen neye benzettin? Yamaal +1 yıl Yok soylemicem 🤭🤭😰 Oskibey +1 yıl Söyle lütfen Brazzers oyuncusunami benzettin🤭 Yamaal +1 yıl Onlar kim ki ben tamamen başka bir şeye benzetim ve söylesen de bilmesin Oskibey +1 yıl Söyle lütfen merak ettim 🙄
SofiaSayman Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Ben bunu Türkiyede diye biliyordum videolarını izlemiştim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Türkiye ye gezmeye gelmişti bu kuaför kestirmek nasip olmadı. Her gün ense traşına her hafta saç traşına giderim böyle birine. 0 1 Yorumla Oskibey +1 yıl Bu benim saçımı keserken o narin elleriyle saçıma dokundukça kesin ben dayanamaz oturdugum yerde kiloda boşalırdım ılık ılık Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Rusya'daki bütün kuaförler bayan ve ağda dahi yapıyorlar 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Pamella bu hatuna gitmiştim 0 14 Yorumla Oskibey +1 yıl Ciddimi nasıl birisi? Yorumla proofstriker38 +1 yıl Türkçe biliyor konuşkan sevecen biri Yorumla proofstriker38 +1 yıl Güzel traş ediyor Yorumla Oskibey +1 yıl Fiziği çok güzel her çektiği videosu beni deli ediyor yaşıda genç gibi Yorumla proofstriker38 +1 yıl Senle yaşıt evet fiziği güzel hoş bir bayan Yorumla Oskibey +1 yıl Sen nerede buldun bunu gittin? Yorumla proofstriker38 +1 yıl Marmaris’te Yorumla proofstriker38 +1 yıl Biryerden bulmadım Marmaris’te zaten tanıyorlar Yorumla Oskibey +1 yıl Şanslısın bununla tanışmak sohbet etmek birde o narin elleriyle beni tras etmesi birgün nasip olur mu acaba? Yorumla proofstriker38 +1 yıl Git hem traş ol hemde denize gir Yorumla Oskibey +1 yıl Ben bunu yabancı ülkede yaşıyor sanıyordum hep demek Marmaris'te gitmisligim var sene 2019 da bunun dükkanı filanmi var Marmaris'te? Yorumla proofstriker38 +1 yıl Evet dükkanı var Yorumla Oskibey +1 yıl Neresinde Marmarisin? Yorumla proofstriker38 +1 yıl Marmarisi fazla bilmem neresi tam bilmiyorum Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İstemem işi Yok 0 1 Yorumla Oskibey +1 yıl Neden peki? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelir onlar da tıraş olur hahah 0 5 Yorumla Oskibey +1 yıl İstemezmiydn böyle bir kuaförün olsun 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vallaha kanka ne yalan söyleyeyim olur aslında da kadın olunca biraz utanırım ama en azından direkt dalmaz Yorumla Oskibey +1 yıl Buna tras olurken o elleri saçlarında dolaşırken huzur bulursun emin ol 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek kuaför makinesi bazen öyle bir çekiyor ki adam hiç yağlamıyor heralde Yorumla Oskibey +1 yıl Bu onu yapmazdı Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Kiskanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle bir yerde çalışamaz eşim.
Kıskanmak ne kelime parçalarım yeminleeeee tüylerini tiftik tiftik yolarım yolunmuş tavuk gibi gezer hem kuaforede gitmesine gerek kalmaz kökten çözümm🤙🏻😂😂💁🏻♀️
Nedir bu kadar kıskançlık altı üstü saç tıraşı olup kalkacak o koltuktan başka ne yapabilirki😁
Ben dicegime dedimm burdan gelecekteki kocama sesleniyorum ayağını denk allll👍🏻😂😂
Çok kıskancsin kendi halinde işini yapan ahlaklı kuaför bı kadından kocanı kıskaniosun🤭
Benim olanı kıskanırımmm ahlaklı mı dedinn hic öyle görünmüyooo😂
Benim karım türbanlı mesela her yeri kapalı böyle bı berberim olsa sırf gözüm gönlüm açılsın haftada 3 kere giderim 😉
Emin misin bunun bir kuaför olduğunu ben başka bir şey sandım 😵😰😰😰🤔
Yabancı ülkede ünlü bir kuaför bu... Sen neye benzettin?
Yok soylemicem 🤭🤭😰
Söyle lütfen Brazzers oyuncusunami benzettin🤭
Onlar kim ki ben tamamen başka bir şeye benzetim ve söylesen de bilmesin
Söyle lütfen merak ettim 🙄
Ben bunu Türkiyede diye biliyordum videolarını izlemiştim
Türkiye ye gezmeye gelmişti bu kuaför kestirmek nasip olmadı. Her gün ense traşına her hafta saç traşına giderim böyle birine.
Bu benim saçımı keserken o narin elleriyle saçıma dokundukça kesin ben dayanamaz oturdugum yerde kiloda boşalırdım ılık ılık
Rusya'daki bütün kuaförler bayan ve ağda dahi yapıyorlar
Pamella bu hatuna gitmiştim
Ciddimi nasıl birisi?
Türkçe biliyor konuşkan sevecen biri
Güzel traş ediyor
Fiziği çok güzel her çektiği videosu beni deli ediyor yaşıda genç gibi
Senle yaşıt evet fiziği güzel hoş bir bayan
Sen nerede buldun bunu gittin?
Marmaris’te
Biryerden bulmadım Marmaris’te zaten tanıyorlar
Şanslısın bununla tanışmak sohbet etmek birde o narin elleriyle beni tras etmesi birgün nasip olur mu acaba?
Git hem traş ol hemde denize gir
Ben bunu yabancı ülkede yaşıyor sanıyordum hep demek Marmaris'te gitmisligim var sene 2019 da bunun dükkanı filanmi var Marmaris'te?
Evet dükkanı var
Neresinde Marmarisin?
Marmarisi fazla bilmem neresi tam bilmiyorum
Gitmezdim. Dayılar a alıştık biz
İstemem işi Yok
Neden peki?
Gidemez.
Gelir onlar da tıraş olur hahah
İstemezmiydn böyle bir kuaförün olsun 😉
vallaha kanka ne yalan söyleyeyim olur aslında da kadın olunca biraz utanırım ama en azından direkt dalmaz
Buna tras olurken o elleri saçlarında dolaşırken huzur bulursun emin ol 😉
erkek kuaför makinesi bazen öyle bir çekiyor ki adam hiç yağlamıyor heralde
Bu onu yapmazdı
Kiskanmam