AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
%100 etkili
Kesinlikle katılıyorum, benim saçlarımda ergenliğe girdiğim zamandan beri kepek vardı ve ne yaptıysam tam çözüm bulamadım. Yaklaşık 5- ay önce bu şampuanı kullanmaya başladım ve şu anda saçlarımda hiç kepek kalmadı.
Bu şampuan çok pahalı ya
Pahalı, ama gerçekten çok etkili.
Vichy bir fransız harikası
Ucuz olacak değil tabi ama asla pişman olmazsın
Ücreti nedir acaba
1000 lira olmuştur artık
Ben son olarak yaklaşık 3 ay önce 800 TL'ye almıştım.
Pahaliymis ya
Sirke beklet sonra yıka.. kafa derine masaj yap aklina geldikçe , sıcak su değil ılık soğuk su kullan
Kafanı iyi yıka doktora da gittin mi belki sedef egzama gibi hastalıkların var mı bende var hiç geçmiyor
Stresten uzak dur egzama için şampuan var eczanede iyi gelir ama stres oldukça yine çıkar
Şampuanına aspirin koy
Tuh geçen gün attim aspirinleri
belki de egzama
Kepek deri değişimidir. Bulaşıcı değildir😄
Konozol ya da ketorol al eczaneden
Elidor
Pantene kullanıyorum kepeğim yok
Sıcak su sadece güzel durula
Head and shoulders benim tek çözümüm bu
Haldir saldır diyorsun
aynen öyle şampuanı bir kere bile değiştirsem kepeklenip kaşınmaya başlıyo
Komik değilsin ezik
Deneyeyim bi ara kullanıyordum cidden güzeldi yeni hatırladım
Keslan amele
Hı hı bak yine komik olmaya çalışıyorsun yazık yeminle
Sana yazık asıl şu göz altlarına bak
Ne diyosun
Öfff
Bak kaçamazsın öyle savcılığa gidiyorum ertesi gün cevap vermezsen
Ya git nereye gidersen
Gözaltları derken
Ezik derken tartışmayı başlatan sensin argo cümle ve tahrik etmekten dolayi bi nane yapamazsın önce sen ne konuştuğunu anla
Telefonumamı sızdın
Ne saçmalıyorsun sen ya ne telefonu hdhdh profil fotona baktım jdhdhd
Demek bir şey yapamam ha siber casusluğun kişisel veri casusluğunun ne büyük suç olduğunu biliyor musun öyle bi iki yılla kurtulamazsın
Profil fotom yok benim ne saçmalıyorsun
Yaww aman
Ne profilinden bahsediyorsun düzgünce anlat
Sen yeni misin burada
Hı hı
Ozaman önce satastigin için özür dile bende yapayım aciklamami
Özür dilerim tamam mı
Tamam : )
E hadi
Hani profilinde fotoğrafın vardı ya bi hışımla kaldırdığın sen öyle dedin diye profiline baktım fotoğrafın var bende kızdırmak için sana bakıp yazdım işte bu kadar. d
Ha kusura bakma seni başkasıyla karıştırdım bu arada hdhdh
Anlaşıldı yarım sabah erkenden şikayetçi olucam senden
Üf ne yaparsan yap Be açıklıyoruz da anlamıyorsun
Bi sinir ile sana bakacagima gidip yorum yazan başka birine bakmışım 😂
Bırakalım da mahkeme karar versin gerçekten öyle mi olmuş diye avukata mesaj attım bile her şey ortaya çıkıcaktır mahkemede
bak eğer itiraf edip nasıl yaptığını açıklarsan bir daha yapmicağını söylersen söz veriyorum şikayetçi olmicam bu olayı unutucam
Yav bi hadi ordan git manyak mısın nesin be dalga mı geçiyorsun benimle defooolll
Sana bir şans verdim kullanamadın annemin dayısı bu ülkede bakanlık yapıyor dalga mı geçiyorum anlarsın yakında
Annenin dayısı bakanlık yapıyor öyle mi. Yani kosaca bu ülkenin bakani yancı mi demek istiyorsun bizim bakanımız asıl ben seni yarın veriyorum savcılığa da gör koskoca bu ülkenin bakanı insan kayiriyor diye resmen açık açık beyan ettin ki bulacağım seni de şimdi ss aldım bu konuşmayı Twitter de paylaşacağım görürsün sen
Bi soru sordum geldin argo kelime ve Tahrik ettin açıklama yapmama rağmen hala usteledin ve iftira atıp telefonuma girdin dedin üstelik yakının die bu ülkenin bakanını bile karıştırıyorsun neler oluyor ben bu ülkenin eğitmeni olduğum halde sen beni bakan ile mi tehdid ediyorsun birde işin içinde tehdit damarıma bastın
Konuyu değiştirmen kurtaramicak seni sadece beni değil devletin bakanıyla olan fotoğraflarımı da gördün sen yani bakanın da özel hayatını ihlal ettin demek istediğim buydu makamı bu yüzden belirttim hatta direk kendisini ariyim benim problemim değil kimim ki ben sen bakanın bizzat kendisinin özeline izinsiz baktın
Ya sen gel bi buraya annemin dayısı bu ülkede bakanlık yapıyor derken? Bu nasıl bir tehdit hangi bakan o
Lan bi kardeşim kardeşim konuşma canımı sıkma benim canım aptal
O zaman yarın bende adliyeye gidiyorum bütün bunları ss alıyorum hadi bakalım dahada yazma bunun peşini birakmiyacagim ve devletin bakanı ilede tehdit ettiğin için artı arti bırakmayacağım bol şans
Tehdit olmadığını söylüyorum sen haklısın burada iki şekildede anlaşılabilecek bir cümleydi ben onunla çekilmiş fotoğraflarımın olduğunu ve senin galerime bakarak sadece benim değil bakanında özel hayatına karıştığını belirtmeye çalıştım kendimi iyi ifade edemedim
Lan bakanı görsem kim olduğunu sana mı sorarım ayrıca bu sitede güvenlik var nasıl ben senin telefonuna girebilirim çekirdek citler gibi akıl var mantık var ama artık birseyi değiştirmez
Yukarıda bana hakaret etmişsin az önce sansür yemiş sistem tarafından öyle anlaşılıyor neden ağzını bozdun ki
İpin ucu koptu bi kere
Bak tamam senin açındanda bakıcam diyelimki gerçekten telefonuma girip bakmadın resimlerime o zaman ben hatalıyım ve senden özür dilerim ama içime bir şüphe düşüren sensin profil fotoğrafım olmamasına rağmen benim yüzümün bir kısmını doğru tarif ediyorsun ve bunun küçük bir karışıklık olduğunu söylüyorsun sana hemen inanmamı mı bekleyemezsin
Ezik dediğin için yorumlar üst üste geldi hatta bakabilirsin ben yanlışlıkla birine yorum yapıp özür diledim ve sana açıklamada yaptım yanlışlık oldu diye bunun nesini anlamıyorsun
Tamam gördüm gerçekten de aynı dakika da atılmış günahını almışım çok özür dilerim benim hatam
Tey allahim ya
Bak yine hakaret bu şimdi neden böyle sertsin özür diliyorum yine aynı üslup delirticen mi beni
Aslında seninde hatan git yazdığım mesaja bak dememişsin o zaman konu kapanırdı hemen
Soru sorduğum bi platforma gelip ezik diye hakaret ediyorsun ve açıklama yapmama rağmen bakan ile tehdit ediyorsun üstüne üstlük anlamadığın için bana iftira atıyorsun neyse yeter başım şişti ben eş geçiyorum bunu artık konuyu kapatıyorum ama sert kayaya çarpma bi dahakine dikkat et
O konuda haklısın yvşaklık yaptım biraz hakaret ederek ama ödüm bkuma karıştı galerime girdiğin düşüncesi yüzünden kart bilgilerim dahil pek çok şey vardı içinde aramız iyi mi şimdi özür dilettin bana hem de iki kere bu kadar mı bitti mi
Ayy tamam bitti bitti öyle kolay mi bir telefona girmek tey allahim 😂
Ne biliyim ben o an düşünemedim takipleşelim mi bence bir mazimiz oldu seninle iyisiyle kötüsüyle
Ben yatıyorum artık artan migrenimle dahada bende tık yok yarın bi ton isim var hadi barıştık Allaha emanetsin
Tamam iyi uykular sana cansın hoşçakal
👋🏻 hoşçakal
Şampuanını değiştirdin mi
Evet ya
O yüzden oluştu kullanmaya devam edersen bitlenebilirsin
Sana yazık asıl şu göz altlarına bak
Yanlis oldu pardon
N’oluyo dödkmdkd
boş ver kendiliğinden geçer
Nemlendirici krem
Düzenli taramak
Sirke