Merhabalar kuru ve kıvırcık saçlar için hangi saç bakım ürünleri önerirsiniz. Özellikle de kuruluk ve elektriklenmeye önlemek için
Teşekkürler
Teşekkürler
Kıvırcık saçlar için doğru şekillendirme ürünleri, saçın tipine ve istenilen stile göre değişebilir. Genel olarak, kıvırcık saçlar için hafif bir jöle, saç kremi veya köpük tercih edilebilir. Bu ürünler saçı şekillendirirken aynı zamanda nemlendirir ve kıvırcıkları belirginleştirir. Ayrıca, saçınızın ihtiyaçlarına bağlı olarak argan yağı gibi doğal yağlar da kullanılabilir. Saçınızın hacim kazanmasını istiyorsanız köpük veya spreylerden yardım alabilirsiniz. Ancak, saçınızın yapısına ve istediğiniz sonuca bağlı olarak deneme yapmanız ve saçınıza en uygun ürünü bulmanız önemlidir.
Bir çok ürün var tabi ben isim vermeden rutinimi paylaşmak isterim.
Şampuan
Haftada 1 veya 2 saç maskesi
Saçlarımı tararken kullandığım sıvı saç serumu veya saç kremi
Saç şekillendirici krem
Tüm ürünleri sırasıyla uyguladıktan sonra saçlarımı şekillendirmek istediğim gibi ayırıyorum tarıyorum sonra nazikçe aşağıdan yukarıya avuçlarımla sıkıyorum. Sonra kurutma makinesi ile %25 kurutuyorum.
Bu kadar.
Cevap
2Cevap
Bukle belirginleştirici ürünleri kullanabilirsin
Bence Urban Care Shake kullanabilirsiniz
Urban Care Shake N Repair pembe olan kutuyu kullanabilirsin hem bakım bakıyor süt proteini olduğu için hem de elektriklenmeyi önlüyor. saçları yumuşak yapıyor
Elidor yeşil ambalaj lı olan. Bukleler için olan çok iyi kıvırcıkları belirginleştiriyor
Urban in krem ve saç bakım yağını kullanıyorum tarafiktan sonra uçlarına köpük sürüyorum ben bu kadar
Kuruluğa iyi geliyor mu?
Evet ama 2 günde bir yıkıyorum ben banyodan yarım sat öncede maske uyguluyorum saç diplerime
Teşekkür ederim
Briyantin kullanin
Bu ppdeki bebek kim
Profilde bir bebek değil yetişkin fotoğrafı var ve ayrıca sadece soruya yönelik yorumlar yaparsan çok memnun olurum
Biri mi var
Anlamadım
Biri mi vardı hayatında
Lütfen yazma
Ne yaptım ki
Sen misin arkadaşlık isteği yollayan
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?