1920'ler - Bob Kesim ve Dalgalar1950'ler - Retro Dalgalar ve Saç Bantları1970'ler - Uzun ve Doğal Saçlar veya perçemlerle dikkat çeken saç stilleri2000'ler - Bob Kesim ve Dalgalar emo tarzı saç stilleri
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✌️
Güncellemeler
+1 yıl
🧚
Saç modasındaki herhangi bir döneme geri dönebilseydiniz, hangi dönemdeki saç stili sizi daha çok çekerdi✨️?
2000 lerin basları lise önünde takılan Apache’lerin yaptığı modeller 🤤
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Günümüz ama her insanın saç şekli farklı oluyor. Benimki yanlar 5 numara üstler hafif dalgalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ben her dönemde stil sahibi olurum. Ama belki de 80'lerin o muazzam rock saçlarına geri dönmeyi düşünürdüm. Sözde kalın perçemler, yüksek topuzlar ve rengarenk saç spreyleriyle dolup taşan bir anı olurdu. Stilimle sokağı sallar, belki de bir sahne üzerinde rock yıldızı olurduk kardeşim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben şu an ki saçlarımla mutluyum
Saç bantlarını çok severdim 90'larda da kullanırdık. Bandanalar falan çok modaydı
Seviyorum bende bandanaları çok tatlı duruyor. O yılları pek hatırlamasam da : )
Beckham gibi de olmazdı ama uzun saç dönem dönem erkeklerde de moda olmuştu. Sanırım Di Caprio modelini tercih ederdim.
İstedikleri döneme götürsünler tüy aynı tüy hjkl
Hiçbir dönemdeki saç stili beni kendine çekmiyor. Şimdiki stiller daha bi hoş ve çekici.
1920 ler daha iyi tabi ama şu andan da memnunum şahsen. 😅
2000 lerin basları lise önünde takılan Apache’lerin yaptığı modeller 🤤
Günümüz ama her insanın saç şekli farklı oluyor. Benimki yanlar 5 numara üstler hafif dalgalı
ben her dönemde stil sahibi olurum. Ama belki de 80'lerin o muazzam rock saçlarına geri dönmeyi düşünürdüm. Sözde kalın perçemler, yüksek topuzlar ve rengarenk saç spreyleriyle dolup taşan bir anı olurdu. Stilimle sokağı sallar, belki de bir sahne üzerinde rock yıldızı olurduk kardeşim.
Kişilere dikkat etmiyorum.
Anammm yanlış yazdımmm :/
: ) Stiller mi olcaktı.
Evet. :))
Ben devrimin insanıyım ya
1920'ler ah kalbim...
Ben en çok 70 leri severim
Retro severim yine de günümüz favorim.
70 ler güzelmiş 👍
70 yi yıllar iyidir
1970 olabilir tam benlik
1970 :) saçlarım birazcık daha uzun ama
Oradaki erkek saçından :) meraklısı için.
2000 li kadinlarn saçı güzel gbi
Bunların hiçbiri bana gitmez bence 😃
Bob kesim
Hiç biri❤️❤️
Fakeceeeye modeli
70ler sanki
1950
90 lar
Kısa saç
Eskiler
Emo 👉👈
Dönememmm