Bence boyama. Asla tutmaz istediğin renge. Saçların yanar ve mahvolur. Önce istersen saçındaki boyayı akıt sonra istediğin saç rengine boyat derim. Saçındaki boyayı akıtmadan maalesef üzerine başka bir boya tutmaz. Birde boyayacağın renk çok açık bir renk siyah saçın üzerine asla tutmaz. Saçların hem kötü bir renk olur hemde yıpranır.
Kızlar Ne Diyor
Bence boyama. Asla tutmaz istediğin renge. Saçların yanar ve mahvolur. Önce istersen saçındaki boyayı akıt sonra istediğin saç rengine boyat derim. Saçındaki boyayı akıtmadan maalesef üzerine başka bir boya tutmaz. Birde boyayacağın renk çok açık bir renk siyah saçın üzerine asla tutmaz. Saçların hem kötü bir renk olur hemde yıpranır.
Anladım
aciciyla acman gerekiyor ama saçını kendin siyaha boyadımsan biraz zor açıci olmadan saçına girmez bu renk
Aciciyla nasıl açicam peki
açıcı alicaksin normal boya gibi süreceksin bi yarim sat bekle yika kurut üstüne boyayı sür
ama tavsiyem kuaförde yaptirman bide mor şampuan alman gerekiyo
Anladım kuaförde 2500 TL istiyo bide 6 ay beklicen gibi bişey demişlerdi
Evde yapamaz mıyım sence
2500 de çok başka bi kuaför bul bence 800 e yapan yerler var en az fiyat zaten o sari da evde yapamasin ben bi ara denemiştim berbat olmuştu
Anladım