Banyodan çıktıktan sonra yaz kış hiç saçlarımı kurutmuyorum. Yıllardan beri böyleyim. Tokayla bağlayıp kendi kuruyor.
Beyin , kafa açısından bir sorun olur mu ileriki yaşlarda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Banyodan çıktıktan sonra yaz kış hiç saçlarımı kurutmuyorum. Yıllardan beri böyleyim. Tokayla bağlayıp kendi kuruyor.
Beyin , kafa açısından bir sorun olur mu ileriki yaşlarda?
Kışın mutlaka kurutmaya özen göster derim. Çünkü kışın hastalıklar çoğalmaya başlar ve eğer saçlarını kurutmaz etmezsen başın ağrır ve ileride migrenin bile çıkabilir. Yazın bir sorun olmaz genelde çünkü havalar sıcak kendi kendine kurur falan ama kışın bence kurutmaya özen göster derim. Hem hasta falan olursun kurutma makinesi ile kurut.
Cevap
10Cevap
Yazin kurutmana gerek yok zaten kişin da duştan sonra uçlarini havluyla zarar vermiceksin şekilde alttan üste yapicaksin sadece o kadar kurutma makinesine gerek yok bende öyle yapiyprım ama bağlama kismi yanliş saçinin hava almasi lazim
alıştıysan çok sorun olmaz ama kışın ıslak saç benine değdiğinde hiç hoş olmaz kanısındayım
Çok alıştım. Hiç bir zararını görmedim şu ana kadar. Ama omuz ve sırt ağrısı evet olabilir belki ilerde.
Bu zamana kadar olmadiysa olmaz diyecektim ama bunu sorman dusundurmedi degil :D
Özele geçelim mi yakışıklı
Islak saçla gelme ama huylandiriyor
Ha ha ha ha ne kadar komik
Benim gibi biriyle konuşamamak ne kadar büyük kayıp haberinde değil
Tanidim ben seni
Kimmişim
Söylemem
Saçların hızlı kırılıyor mu? Çünkü saç ıslakken ağırlığı taşıyamaz en azından biraz kurut bencem 🌸
Sinüzite yol açabilir
Sinüzit var zaten de hafif derece olduğu için rahatsız etmiyor beni
Sinüzite merhaba de güzelim
Bence en iyisini yapıyorsun desem inanır mısın?
Ben de hemen fön makinesiyle sevişiyorum
ben tarakta sürmem kıvırcığım
Kafadan üşütürsün bu gidişle
Sinüzit yapar
Banyodan mı çıktın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?