Saç Bakım Fön sütü kullanmak saçı ısıdan korur mu? SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selam🌺🐾🐈Saçlarım ince telli ve maalesef ki kırılıyor arkadaşlarım ısıdan koruması için fön sütü önerdi deneyeceğim ancak kullanan üyelerden yorum almakta istiyorum yorumlara bekliyorum KS. 🌺 Fön sütü kullanmak saçı ısıdan korur mu? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl özelliğinde ısı koruması varsa korur, Morfose fön sütü koruyordu 1 1 Yorumla SüslüYoda +1 yıl Evet morfose fön sütü aldım deneyeceğim. 🌺 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Korumaz 1 0 Yorumla
Eloşşşşşaşko Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Evet korur ben fön vb. çekmesemde sıcakta yağlandığı için saçlarım kullanıyorum 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet korur 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Koruya bilir 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar