Remington keratin protect sizce güzel mi
saçlarım çok kabarık duzlesem bile gene kabarik oluyo sizce bu düzleştirici iyi gelir mi?
saçlarım çok kabarık duzlesem bile gene kabarik oluyo sizce bu düzleştirici iyi gelir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
onun özelliği boyalı saçlara zarar vermemesi ve aynı zamanda buklede yapabilmesi. çok kaliteli ve müşteri memnuniyeti çok yüksek bir üründür
benim saçlara olur mu acaba 😪
saçların boyalımı yoksa kendi rengi mi?
kendi rengi
o zaman keratin project çok çok iyidir ama hem düzleştirme hemde bukle yapmak istediğin fonksiyonel bir düzleştirici istersen gene remingtonun pro sleek curl modeli var düzleştirdiğin yere saçını sardığında bukle ve maşa görevide görüyor
teşekkür ederim cevapladiginiz için
rica ederim
kuaför müsünüz
hayır teknosada 10 sene çalıştım ve reyonum kişisel bakım ürünleriydi. ondan dolayı bu kadar hakimim
BaBylissPro mu alsam Remington protect mi bilmiyorum
remington der susarım
saçım gerçekten nasıl anlatim bilmiyorum ben buna keratin uyguluyorum falan ama sanırım benim düzleştirici iyi olmadığı için güzel duzlemiyo 10 senedir falan kullanıyorum onu
düzleştiricin eskiyse seramik tabanlı değildir güncel düzleştiriciler seramik tabanlı
silvercrest şu an bende olan düzleştirici
goldmaster tarzında fiyat performans markası ama tabi üst düzey bişiy beklememek lazım.. bir babyliss remington ya da philips değil en nihayetinde
eminde değilim alsammi almasammi işe yaramaz gibime geliyo çünkü benim saçlar gerçekten kuaföre gidersem duzeliyo anca 😂
saçlarının olmadğı bi yerde konuşlalım bu konuyu istersen saçların alınmaya başladı artık 3 saattir saçlarını gömüyorsun :) remingtonu al işte sendeki düzleştirici 180 ya da 200 derecedir en fazla remington hem seramik yüzey hemde 230 dereceye kadar çıkabiliyor ve bunu kademe kademe arttırıp azaltabiliyosun
iki tane Remington keratin protect var ikisi arasında kaldim
S8540olanda pro modu var biraz daha ucuz S8598 bunda pro modu yok sence ikisinin arasındaki fark ne bu biraz daha pahalı
baktım herkes S8540 olanı kullaniyo benim saçlarım duştan çıkınca gerçekten çok kabarık oluyo duzlesem dahi gene kabarik oluyo saçlarım boyalı değil karar veremiyorum hangisini alsam diye
S8540 al daha ucuz ve daha iyi
ikisinin arasındaki fark ne peki
Aslında ikiside hemen hemen aynı ama 8540 ta ekstra olarak düşük ısılarda düzleştirme özelliği var bu sayede saça karşı daha hassas ve korumacı davranıyo
benim saçlar biliyosun duştan sonra baya kabariyo düzleştirsem dahi gene kabariyo bu dediğin yarar mı acaba
Saçlarını tam kurulamadan hafif nemliyken düzleştir. Kabarma kökten başlıyorsa kuruduktan sonra ne yaparsan yap boş o yüzden nemliyken yap bişiy olmaz
hmm ya diğeri buna göre daha iyiyse onu alayim sence hangisi daha iyi
Kararsızlar sezon 2 bölüm 1 😀😀 canım benim s8540 fiyat performans olarak daha önde ve daha sonra çıkan bir model s8540 daha eski bir model ve pro+ özelliği yok. S8540 ta pro+ özelliği var (düşük ısıda düzleştirip saça zarar vermeme özelliği)
onu biliyorum da karar veremiyorum ya
Bütün ibreler s8540 ı gösteriyor sen neden hala kararsızsın. Teoride s8598 daha üst model diye kafan allak bullak ama özellik olarak s8540 daha üstün ve ucuz gözün kapalı onu al istediğin gibi olmazsa sana s8598 i ben alıcam
😂😂 teşekkür ederim burada benle kafa patlatiyosun sağol cevaplarin için
Rica ederim ne demek maksat sana en faydalı ve en uygun alışverişi yaptırmak. Sıkıldığımı bunaldığımı sanma 4 sene konuşalım yeterki senin gönlün olsun
🥰🥰🥰 ben hala araştırıyorum 😂
Hala ikisi arasında mısın kafanı karıştıran başka seçeneklerde var mı
sanırım bu pro modu olanı alicam
S8540 ı al ben kefilim. Dediğim gibi eğer beğenmezsen s8590 ı cepte bil
hayırlısı bakalm insallah kararım degismez
Bir an önce al hatta şu an gir trendyola hepsiburada ya al hemen gece rahat uyu
biliyomusun bana pahalı olan herzaman en iyi oymuş gibi geliyo nekadar doğru bu
Her zaman doğru değil. Ben elektronik ürünlerin satıldığı teknoloji mağazasında 10 sene çalıştım. Pahalı olan her zaman iyi değil. ya da üst model her zaman iyi olmuyor istisnaları var. S8598 modeli 7 8 yıldır üretiliyor. S8540 daha yakın zamanda çıkan güncel bir model. Seri ve fiyat olarak daha düşük olsada özellik olarak daha iyi. Bu sefer pahalı olana değil sonra çıkana para ver
www.epey.com/.../
hmm ben pahalı olanı yeni çıktı saniyodum
Attığım linkten karşılaştırmalarını oku s8540 alacaksın zaten
tamam teşekkür ederim
girmiyo
Rica ederim. Alıp saçını düzleştirdikten sonra ilk kahveyi ben hakkediyorum sanırım ama neyse :))