Saç Bakım Böyle birkaç tel saçım var, nasıl bakım yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tırtıklı tırtıklı gibi sinir bozucu. Saçıma nasıl bakım yapmalıyım? Böyle birkaç tel saçım var, nasıl bakım yapmalıyım? Cevapla Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Keratin Zeytin yağ Hindistan cevizi yağı Badem yağı Susam yağı Keten tohumu 1 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Erkek olarak benimde dökülürdü ama keratin bakımlarından sonra dökülme falan kalmadı. 0 0 Yorumla
nezıhh12 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl benim saçım da yandı hatta senden kat ve kat beterdi komple yanmıştı hindistan cevizi yağı soğuk sıkım zeytinyağı sürdüm sürdüm hafiften geççti o tırtıklı haller yumuşadı gene tabi kalıcı mı bilmiyorum 0 0 Yorumla
depresifserseri06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çizdiğin çizgiyi saçın sandım bir an. Yorulmuşum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Keratin
Zeytin yağ
Hindistan cevizi yağı
Badem yağı
Susam yağı
Keten tohumu
Erkek olarak benimde dökülürdü ama keratin bakımlarından sonra dökülme falan kalmadı.
benim saçım da yandı hatta senden kat ve kat beterdi komple yanmıştı hindistan cevizi yağı soğuk sıkım zeytinyağı sürdüm sürdüm hafiften geççti o tırtıklı haller yumuşadı gene tabi kalıcı mı bilmiyorum
Çizdiğin çizgiyi saçın sandım bir an. Yorulmuşum
Keratin
Bilmiyom yika