Siyah daha güzel olur çok boyama işiyle uğraşma bence seyrelmis heder etmişsin
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçım koyu renk olmadığı için koyu renk gitmiyor açık renk yapıcam boyada döktü ama önceden de seyrekti stres depresyon derken ip gibi döküldü durduramıyorum maalesef
Ben zaten bu renge boyattım biraz açıldı koyu kahve yapmam ten rengim beyaz bana uymaz siyahta öyle çok saçma aynı mantık olur saçım açık sarışına yatkınım beni idare etsin yine boyarım sıkıntı yok yeter ki şu fark çıksın aradan
Tamam bende beyazım koyu kahve yaptırdım bendede gri renk vardı arada kapattı şimdi akmadida o aralar hafif kızıl gözüküyor şimdi yani saç rengin ne bilmiyorum sana ancak bunları önerebilirim istersen koyu kumral boya ne diyim
Bana gitmiyor o renkler kapaması için yine yaparım en azından bu kadar fark olmaz ona razıyım yani siyah asla kullanamam boya gitsin diye bana açık renk gidiyor 2 yıl önce kaşlarım sarıydı siyah olması o kadar farkediyor ki şimdi siyah gördükçe kafayı yiyorum 😄
Sen bilirsin canım ne diyim yani o aradaki kizillari kapatabilicek renkleri söyledim ben sana sadece ama koyu kumral bakabilirsin o kadar koyu çıkmaz koyu kahve siyaha yakın çıkıyor mesela ama koyu kumral o kadar çıkmaz diye düşünüyorum bi bak
Bende dedim ya koyu gitmiyor ekleme yapıcam diye koyu renk saçımla uyumlu değil aynı mantık dedim yani kızıl gibi olur onu da kapatmak için uğraş saçıma yatkın boyayı alırsam ekleme yaparım sıkıntı olmaz her kuoför iyi değil bir yol bulamazsam bakarım ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siyah daha güzel olur çok boyama işiyle uğraşma bence seyrelmis heder etmişsin
Saçım koyu renk olmadığı için koyu renk gitmiyor açık renk yapıcam boyada döktü ama önceden de seyrekti stres depresyon derken ip gibi döküldü durduramıyorum maalesef
Geçmiş olsun takma kafana
Hani inşallah bidaha olmaz yün ip olur ya Bi çekiyordum öyle geliyordu Bi saydım 50den fazla aynı anda gelmiş hiç gülmedi yüzüm o konuda
Anladim dikkat et kendine senden önemli değil hiç bir şey 🌺
Teşekkür ederim sende dikkat et
Ederim beklerim
Koyu kahve yapabilirsin
Koyu kahve asla olamaz saçım açık renk aralarda sarılar var
burada gorunen sarı değil turuncu gibi
Baya kötü bi turuncu hemde onun harici bu saçı ya siyah ya koyu kahve kapatır yinede sen bilirsin
Kendi saç rengini ya da daha açık ne boyarsan boya bi süre sonra o aradaki renkler yine cikicak ortaya
Ben zaten bu renge boyattım biraz açıldı koyu kahve yapmam ten rengim beyaz bana uymaz siyahta öyle çok saçma aynı mantık olur saçım açık sarışına yatkınım beni idare etsin yine boyarım sıkıntı yok yeter ki şu fark çıksın aradan
Tamam bende beyazım koyu kahve yaptırdım bendede gri renk vardı arada kapattı şimdi akmadida o aralar hafif kızıl gözüküyor şimdi yani saç rengin ne bilmiyorum sana ancak bunları önerebilirim istersen koyu kumral boya ne diyim
Bana gitmiyor o renkler kapaması için yine yaparım en azından bu kadar fark olmaz ona razıyım yani siyah asla kullanamam boya gitsin diye bana açık renk gidiyor 2 yıl önce kaşlarım sarıydı siyah olması o kadar farkediyor ki şimdi siyah gördükçe kafayı yiyorum 😄
Sen bilirsin canım ne diyim yani o aradaki kizillari kapatabilicek renkleri söyledim ben sana sadece ama koyu kumral bakabilirsin o kadar koyu çıkmaz koyu kahve siyaha yakın çıkıyor mesela ama koyu kumral o kadar çıkmaz diye düşünüyorum bi bak
Sanki saçında kumral gibi duruyor
Saçıma koyu renk gitmez ne renk saçım tam bilmiyorum ne bu koyu sevdan kız 😄kumrala bir bakıyım koyu değilse
Anlamadım sen aradaki kizillari kapatmak istemiyormusun
İşte bende diyorumki koyu bi renk ancak kapatır o kızılı daha açık bi renk yapmaz amann takıl kafana göre en iyisi bi kuaföre git sor
Bende dedim ya koyu gitmiyor ekleme yapıcam diye koyu renk saçımla uyumlu değil aynı mantık dedim yani kızıl gibi olur onu da kapatmak için uğraş saçıma yatkın boyayı alırsam ekleme yaparım sıkıntı olmaz her kuoför iyi değil bir yol bulamazsam bakarım ona
Peki sen bilirsin bende tavsiyeler bitti sfxcdgb umarım bulursun istediğin boyayı
Kolay gelsin
Aklımda var birşeyler teşekkürler
Kestane ve karameli karıştır
Bi bakıyım ona
Emo musun
O ne demek
Anime tarzı takılan metalic filan işte knk
Yok bee😄
Çok benziyor gibisin lan soshsjsjask
Keşke olsan
Ama ona yatkınım tenim çok beyaz 😃
O kızlar öyle oluyor demi