Merhabalar lütfen başından geçenler bilgisi olanlar yazsın delircem
Öncelikle uzun süredir saçıma kına yakiyordum ve başka renk denemek için bir çok kuaföre gittim hiçbiri bu saç açılıp boyanmaz dedi birisi hariç saçıma 4 defa açıcı uyguladi boyadi keratin bakımı yaptı ama sonuçtan memnun kalmadım saçlarım sert ve rengi Bi tuhaf olmuştu onun uzerine kendim bakır boyadım renk tutmamaya akmaya başladı sonra başka bir kuaföre gittim saçın yanmış keselim sonrada 2 3 ay bakım hariç hiç bisey yapma dedi dinledim ve saçlarımı kısacık kestirdim sürekli bakım yaptım 3 4 ay sonrada tekrar başka kuaföre gittim yine senin saçın yanmış keratin yapmamız ve kendi rengini boyamamiz gerek dedi bende boyanın tutmadığını söyledim ben yaparım dedi yaptı sonuçtan memnun kaldım fakat 10 gün geçtikten sonra saçlarım yine açılmaya başladı kumrala boyatmama rağmen yine aralarda sarılar turuncular oluşmaya başladı lütfen yardımcı onun artık kime güveneceğime şaşırdım ve bu durumdan çok sıkıldım kendimde boyasam kuaförde boyasa saçlarım sürekli açılıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Saçlarını birçok kez açmışsın evde ondan kaynaklı olabilir. Sürekli boyamaktan artık saç boyayı kabul etmiyor olabilir. Yani saçı sürekli boyamak aslında hiç doğru bir durum değil. Hem saçına zarar vermiş oluyorsun bu şekilde hemde saçların sürekli boyadığın zaman tutmaz üst üste. Açıcı kullanmadan Boya belki o zaman tamamen istediğin rengi elde edebilirsin.
Saçımı kendim açmadım kuaför açtı bende bilmiyordum 4 defa açıcı uygulacagini aslında sureklide boyamiyorum 6 ayda toplam 4 defa boyamisim 3 defa evde boyama oldu en sonkini kuaföre gittim
Cunku saclarini fazlaca actirmissin o da uzun sure sacin toparlanmasini engelliyor. Kinadan sonra donmek zor oluyor. Bence bir sure hic birsey yapma evde bakimla toparla beyaz sabun boyayi akitir ama kurutur da sonrasinda nemlendir ve bence yaza dogru boyar ya da boyatirsin
Beyaz sabun derken onunlami yikiyim
Evet evet boyayi guzel akitiyor bildigin hacı şakir 🤭 ama sonrasinda bol bol sac kremi kullanmalisin
Bana kalsa hiç saçımı boyatmak istemiyorum en belirgin gözükür yerde beyazlarim olduğu için boyatmak istyrm ama maalesef şu beyazlara çözüm yok
Kumral tonların genel olarak böyle bir sorunu oluyor bir kaç boyamadan sonra zamanla oturur endişe etmeyin..
Onerebilceginiz boya markası var mı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!