Saç Bakım En son saçımı kestirip, boyatmaktan bahsetmiştim. Nasıl olmuş sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizi bilmem bu arada ben kendime çok yakıştırıyorum böylesini En son saçımı kestirip, boyatmaktan bahsetmiştim. Nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. iyi olmuş. 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yakışmış yakışmış. Senin diğer halleni de biliyorum. Onlar da güzeldi ama bu daha çok yakışmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gulseydin biraz aşko ya zorla yaptirmislar gbi durmussun ama yakışmış 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Gülmek istemiyorum 🙄😁 Yorumla softpowerr +1 yıl Onu gülerken hiç göremeyiz maalesef 😃 Yorumla Soran +1 yıl Oha okadar biliyorum diyorsun gjfhg Yorumla softpowerr +1 yıl Bilirim efenim 😄 Yorumla seyda028 +1 yıl Sn nerden bilion. Kızı kızdan iyi biliosun 🤓@softpowerr Yorumla Soran +1 yıl Jdkfjd süpersin h😁😂 Yorumla softpowerr +1 yıl Etkin takip diyelim biz buna. Uzaktan izleme de diyebiliriz 😃 @seyda028 Yorumla Soran +1 yıl @seyda028 jgjgjggy Yorumla
МалакАсад Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kaş şeklini daha yumuşak yaparsan 10 numara ya da biraz rengini kır çok hafif👌🏻 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ufak acabilirim Yorumla
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Siyah saç çoğu kadına yakışıyor güzel olmuş 0 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Saçlarına sombe yapıp kaşları da biraz düz aldırsan harika olur 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Saç Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Dediğimi yapmışsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne demiştiniz jdjd Yorumla Gök-mavi +1 yıl Sarı saç koyun yünü gibi uzun pamuk saç Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Güzel olmuş bence kendine has bir tarzın var gibi. 0 0 Yorumla
boşişlermüdüri Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş tatlım 💓 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler tatlım 😘 Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl Muahhh💙💙💙 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Angel of darkness sın tam var yaa 0 1 Yorumla _Rob_ +1 yıl Tam kırmızı rujluk pozmuş Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İyi olmuş jarakız 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sensin o hchfh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeğim canım, karakız dedim kötü bişi değil, karakaçan demedim🤣 Yorumla Soran +1 yıl KarakacAn ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşek) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
iyi olmuş.
Yakışmış yakışmış. Senin diğer halleni de biliyorum. Onlar da güzeldi ama bu daha çok yakışmış
Teşekkür ederim 😊
Gulseydin biraz aşko ya zorla yaptirmislar gbi durmussun ama yakışmış
Gülmek istemiyorum 🙄😁
Onu gülerken hiç göremeyiz maalesef 😃
Oha okadar biliyorum diyorsun gjfhg
Bilirim efenim 😄
Sn nerden bilion. Kızı kızdan iyi biliosun 🤓@softpowerr
Jdkfjd süpersin h😁😂
Etkin takip diyelim biz buna. Uzaktan izleme de diyebiliriz 😃 @seyda028
@seyda028 jgjgjggy
Kaş şeklini daha yumuşak yaparsan 10 numara ya da biraz rengini kır çok hafif👌🏻
Evet ufak acabilirim
Siyah saç çoğu kadına yakışıyor güzel olmuş
Saçlarına sombe yapıp kaşları da biraz düz aldırsan harika olur
Dediğimi yapmışsın
Ne demiştiniz jdjd
Sarı saç koyun yünü gibi uzun pamuk saç
Güzel olmuş bence kendine has bir tarzın var gibi.
Güzel olmuş tatlım 💓
Teşekkürler tatlım 😘
Muahhh💙💙💙
Yakışmış güle güle kullan
Yüzüne renk gelmiş
Angel of darkness sın tam var yaa
Tam kırmızı rujluk pozmuş
Güzel olmuş ✨
Evet doğal ve güzel
Super
İyi olmuş jarakız
Sensin o hchfh