Saç Bakım Saçlarım nasıl görünüyor? üye3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güzel miyimdir sizce? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bu sorumu şikayet eder misiniz. Fotoğrafimin kalkmasi icim Saçlarım nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. iyi bence, 0 0 Yorumla
OnurLoner07 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 77% +1 yıl Yüzün hiç tanınmıyor sokakta görsem çıkaramam (!) Ama saçların güzel 1 3 Yorumla üye3434 +1 yıl Neden öyle dediniz? Belli mi oluyor yüzüm Yorumla OnurLoner07 +1 yıl Karalanmamış parçalarından tüm yüzünü aklımda kolayca canlandırabiliyorum Yorumla üye3434 +1 yıl Anladım Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl saçlar volumlu o su götürmez lakin uzun saç insanı değilsin bebeğim o yüz tipine kesinlikle kisa sac yakışır 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Fotoşop bu, ingiliz kraliyet atının kuyruğunu kel bi kadına shoplamışlar 0 4 Yorumla üye3434 +1 yıl Teşekkürler Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Efendiliğinle ezdin beni Yorumla üye3434 +1 yıl İltifat olarak kabul ettim sadece ☺️ Yorumla erkeksihayvan +1 yıl İyi yapmışsın hakaret değildi zaten. Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok gür mükemmel gözüküyor 1 16 Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Leblebiyle iyi giderdi ama dimi^^ Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @KalkYerimeYat kuru üzümsüz olmaz Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Pantene'le kuru üzümlü dolgun saçlar^^ Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @KalkYerimeYat abi makaran çok iyiymiş sen nerelerdeydin bu zamana kadar Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Pardon kalk yerime yat sen nerelerdeydin Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Bunalıma girdikçe sarıyorum burayada, bi daha abi dersen fırıncı küreğimi cebimden çıkartıp ağzının orta yerinde lahmacun yaparım^^ Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @KalkYerimeYat aman aman yüzüm çok kıymetli najsjsjd bende valla aynı şekilde iyi geliyor. Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl En azından yüzsüz değilsin o da güzel bir şey sdfgsdfg. 3-5 aydır yoktum, yarım saattir duman attırıyorum siteye^^ Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @KalkYerimeYat valla hoş geldin ansnsjxjsjxnskd ben bir aydır iyi duman attırdım sıra sende Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Lütfen ben nerden baksan 8-10 senedir KS piyasasındayım, kalitemden de taviz vermedim şu zamnaa kadar^^ Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @KalkYerimeYat pişman olmayız inş 💅🧚♂️ Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Ne o emoji, tırnaklarına oje mi süreyim ne istiyorsun sdfgsdfg Yorumla üye3434 +1 yıl Gençler özelden mi mesajlassaniz acep ☺️ Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Ordan da mesajlaşıyor teşekkürler pantene kızı teşekkürler Yorumla üye3434 +1 yıl ☺️😁😁 Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @KalkYerimeYat mskxmdkdmkdkd önemli değil leblebili ciddi bir adam Yorumla
isimbulamadimnapicam Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Çok güzel şampuan reklamlarındaki gibi cbdnsc 2 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çok uzun görünüyor :) Bakımı ve kurulamak için size sabırlar olsun 0 3 Yorumla SANATSAL-RUH +1 yıl neden kaldırmak istediniz bir problem yok ki Yorumla üye3434 +1 yıl Yüzüm belli oluyor Yorumla SANATSAL-RUH +1 yıl sorun olmaz inanın bana Yorumla
ilker033 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Uzun ve çok güzel☺️ masallah 1 3 Yorumla ilker033 +1 yıl Yüzünüzü karalamasaydiniz daha iyidi 😂 Yorumla üye3434 +1 yıl 😂😂 Yorumla ilker033 +1 yıl Güzelliğinizi daha iyi görmüş olurdum☺️ Yorumla
xSosyoPsikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl güzel en sevdiğim tip saçlardan biri 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Normal 0 3 Yorumla üye3434 +1 yıl Sorumu şikayet eder misin Yorumla üye3434 +1 yıl Yüzüm belli oluyor kaldırmak istiyorum Yorumla gokhaniscimen +1 yıl Soru silinmez sadece boşa düşer soran gizli olarak görünür Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tesettürlu değilsin demi 0 6 Yorumla üye3434 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum sadece bu arada saçın iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçlarını kesmeyi dusunuyonmu Yorumla üye3434 +1 yıl Hayır niyeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet iyi saçın Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. iyi bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
iyi bence,
Yüzün hiç tanınmıyor sokakta görsem çıkaramam (!) Ama saçların güzel
Neden öyle dediniz? Belli mi oluyor yüzüm
Karalanmamış parçalarından tüm yüzünü aklımda kolayca canlandırabiliyorum
Anladım
saçlar volumlu o su götürmez lakin uzun saç insanı değilsin bebeğim o yüz tipine kesinlikle kisa sac yakışır
Fotoşop bu, ingiliz kraliyet atının kuyruğunu kel bi kadına shoplamışlar
Teşekkürler
Efendiliğinle ezdin beni
İltifat olarak kabul ettim sadece ☺️
İyi yapmışsın hakaret değildi zaten.
Çok gür mükemmel gözüküyor
Leblebiyle iyi giderdi ama dimi^^
@KalkYerimeYat kuru üzümsüz olmaz
Pantene'le kuru üzümlü dolgun saçlar^^
@KalkYerimeYat abi makaran çok iyiymiş sen nerelerdeydin bu zamana kadar
Pardon kalk yerime yat sen nerelerdeydin
Bunalıma girdikçe sarıyorum burayada, bi daha abi dersen fırıncı küreğimi cebimden çıkartıp ağzının orta yerinde lahmacun yaparım^^
@KalkYerimeYat aman aman yüzüm çok kıymetli najsjsjd bende valla aynı şekilde iyi geliyor.
En azından yüzsüz değilsin o da güzel bir şey sdfgsdfg. 3-5 aydır yoktum, yarım saattir duman attırıyorum siteye^^
@KalkYerimeYat valla hoş geldin ansnsjxjsjxnskd ben bir aydır iyi duman attırdım sıra sende
Lütfen ben nerden baksan 8-10 senedir KS piyasasındayım, kalitemden de taviz vermedim şu zamnaa kadar^^
@KalkYerimeYat pişman olmayız inş 💅🧚♂️
Ne o emoji, tırnaklarına oje mi süreyim ne istiyorsun sdfgsdfg
Gençler özelden mi mesajlassaniz acep ☺️
Ordan da mesajlaşıyor teşekkürler pantene kızı teşekkürler
☺️😁😁
@KalkYerimeYat mskxmdkdmkdkd önemli değil leblebili ciddi bir adam
Çok güzel şampuan reklamlarındaki gibi cbdnsc
Çok uzun görünüyor :) Bakımı ve kurulamak için size sabırlar olsun
neden kaldırmak istediniz bir problem yok ki
Yüzüm belli oluyor
sorun olmaz inanın bana
Maşallah saçın kızı var