Saçlarınızda yapacağınız degisiklikler size iyi hissettiriyor mu?
Saçlarınızda değişiklikler yapmak size iyi hissettir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Turkiyedeki ya da yasadigim yerdeki kuaförlerden memnun degilim. 3 yikdir tovbe etmistim gitmiyordum kuafore falan. Daha 2-3 hafta once dedim sacimi biraz kestireyim baya uzundu. Ama cok kiyamadim da. Kadina suraya kadar kesilecek dedim. Omzumun bir karis asagisini gösterdim. Bir kesti omuz ustumde. Ve ustelik sag kisa sol uzun kesmis. O kadar sinirlendim ki. Sacimi bol bulunca kesmekten geri durmadi resmen. Sol tarafi da annemle falan duzelttik, sag tarafa denk yapmaya calistik. Durduk yere niye bu mecaraya girdim diye dusundum. Uzun zamandir bir 10-15 senedir bu kisalikta sac kullanmiyorum sevmem çünkü. O yüzden tovbe etmistim kuaföre gitmeye. Tekrar ettim bakalim bu sefer kac yil dayanabileceğim ama bu sefer ciddi üzüldüm. Bu kisalik sevmiyorum cunku. Dedigim yere gore cok fazla kesti. Bu sefer 3 degil kim bilir kac yil surer tekrar gitmeye
Değişiklik yapmayı hiç sevmem. Yıllardır aynı uzunlukta, aynı renkte ve modeli de aynı. Değişik bir şey deneyip de yakışmazsa bir yıl depresyona girebilirim, riske atmaya hiç gerek yok.