Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Yeni saçlar çıkaracak bir şey biliyor musunuz? 1 kişi ile nasıl oldu bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Badem yağı iyi gelebilir
Teşekkür ederim
Yeni saç çıkarmak için birkaç doğal ve medikal yöntem bulunmaktadır:
Doğru Gıdaları Tüketin: Yumurta, ıspanak, yağlı balıklar, avokado ve et gibi gıdalar, yeniden saç çıkmasına yardımcı olabilir.
Saç Derinize Yağ Sürün: Saç derinize süreceğiniz doğal yağlarla, dökülen bölgelerden yeniden saç çıkarabilirsiniz. Saç derinize masaj yaparak uygulayacağınız esansiyel yağlar, saç derisini uyararak yeniden saç çıkarmaya teşvik eder.
Soğan Suyu: Soğan suyunu saç derinize uyguladığınız zaman saç folikülleri beslenir, yeniden saç çıkmaya başlar.
Yeşil Çay Uygulayın: İyi bir antioksidan kaynağı olan yeşil çay, saçların yeniden çıkmasını sağlayan epigallocatechin gallate açısından zengindir.
D Vitamini Seviyelerinizi Kontrol Ettirin: D vitamini eksikliği saç dökülmesine neden olabilir.
Kabak Çekirdeği Yağına Bir Şans Verin: Kabak çekirdeği yağı, saç dökülmesini engelliyor ve erkeklerde saç uzamasını sağlıyor.
Meyan Kökü Şampuanı: Meyan kökünün saç köklerini uyarma, saç büyümesini destekleme ve saç incelmesini azaltma gibi faydaları vardır.
Zencefil Deneyin: Zencefil saç çıkaran biyoaktif bileşikler içerir ve ayrıca kafa derisi üzerinde antifungal, antioksidan ve antimikrobiyal etkilere sahiptir.
Medikal Yöntemler: Grow Factor, Double prp, Saç mezoterapisi, Dermapen, Ozon buharlı multivitamin mezoterapi ve Lazer terapisi gibi medikal yöntemler de kullanılabilir.
Bu öneriler genel bir fikir vermek içindir ve gerçek sonuçlar, kişinin genetik yapısına, yaşam tarzına ve genel sağlık durumuna bağlı olacaktır. Her durumda, saç dökülmesi konusunda bir dermatolog veya saç uzmanı ile görüşmenizi öneririm.
Teşekkür ederik
Isırgan otunu demlemek ve şampuan ile saç yıkadıktan sonra ısırganın suyuyla durulamak, bir değişimi gördüm gerçekten çok etkili ama 5 ayda etki ediyor.
Yeni saçlar çıktı mı?
çıktı
Tarifin detaylarını verir msiin ne kadar oranla ne kadar kaynatmak vs
Bir kaç parça ısırgan otunu 1 cezvede kaynatıyorsun yaklaşık 6 dakika sonra 20 dakika kadar bekletiyorsun daha sonra kullanmaya hazır isterseniz daha çok yapıp 3 kere kullanılabilir veya hep tazede yapılınabilir. Isırgan otu saça birebir.
Teşekkür ederim
rica ederim
Dm bakar mısn soru için